Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4955069

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 64 Wiek 185 dni Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 2149
Wszystko wydaje mi się działa wzorowo. Z wątrobą trochę był problem ale codziennie łyżka oleju z ostropestu i już tylko alt deko podwyższone, myślę, że jeszcze ze 2 tygodnie i będzie w normie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 64 Wiek 185 dni Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 2149
Prz1993 tylko, że teraz nie wiem jak wyważyć dawkę femary, kiedyś brałem pół tabsa co kilka dni i było elegancko, ale miałem punkt odniesienia z badań.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 94 Na forum 221 dni Przeczytanych tematów 1706
przy standardowych badaniach zazywczaj w labie podcza badania eclia i elisa tren krzyżuje wyniki, mozesz realnie miec wyzerowane a na cyferkach będzie inaczej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22046 Napisanych postów 31899 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885463
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dokladnie, musialbys zapytac o metodę spektrometrii masowej dokladnie chyba (LC-MS)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
no to przeciez lec jak leciales femare, cos sie dzialo ze te e2 akurat teraz badałeś?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Profilaktycznie badałem, ale coś w tym jest, bo tren wrzuciłem ze 4 tygodnie temu. Wcześniej leciał prop i oxandrolon. I było coś górna granica estro jak badałem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Nie czuję jakiś saidów wysokiego estro. I takie dziwne to dla mnie było wszystko. Dzięki Panowie za pomoc, bo już myśli mnie nachodziły aby 2 tabletki dziennie tego letro wrzucic.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22046 Napisanych postów 31899 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885463
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2925 Napisanych postów 15920 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 891866
Bierzesz się za tren :) I idziesz badać estro - to podstawy o których wie każdy :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły