RABATY DO 90% I GRATISY W KOSZYKU! NIE CZEKAJ, PROMO TRWA DO WYCZERPANIA ZAPASÓW!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5325993

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Specjalista
Jest liderem w tym dziale Szacuny 68 Napisanych postów 193 Wiek 1 rok Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3967
Dla mnie też to jest dziwne. Kiedyś pamiętam po jednej tabletce zbijało. Co najlepsze to mam tą starą femare, którą kiedyś działała i teraz też nie zbiła, dlatego wziąłem nową. Poniedziałkowe badanie było po starej femarze, myślałem, że może leży już 3 lata i przestała działać. Dlatego kupiłem nową, ale to samo zbiło nie wiele

...
Napisał(a)
Specjalista
Jest liderem w tym dziale Szacuny 68 Napisanych postów 193 Wiek 1 rok Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3967
Dla mnie też to jest dziwne. Kiedyś pamiętam po jednej tabletce zbijało. Co najlepsze to mam tą starą femare, którą kiedyś działała i teraz też nie zbiła, dlatego wziąłem nową. Poniedziałkowe badanie było po starej femarze, myślałem, że może leży już 3 lata i przestała działać. Dlatego kupiłem nową, ale to samo zbiło nie wiele

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11196 Napisanych postów 52054 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
to lipa femara, takie srodki apteka, mi 1/4 letro ubijala w polowe widelek z podobnego punktu co u ciebie
...
Napisał(a)
Specjalista
Ja bardziej się zastanawiam czy jakiś inny lek nie blokuje zbicia estro bo na stale przyjmuje jeszcze promazin i asertin. Do tego novothyral, bo przy gh nisko bardzo ft4 miałem. Androchem femara raczej powinna być legit. Tym bardziej, że kiedyś działała jak trzeba z tego samego opakowania.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11196 Napisanych postów 52054 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
stary, letro to tak mocy AI, ze tu nie ma mowy ze cos by ci blokowalo, od tego tez jest ten lek, wczesniej co dzialalo z ilu na ile zbiles i przy jakiej dawce?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2956 Napisanych postów 15963 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 892799
Nie wiem czy przeoczyłem czy nie ale co leci Bursztyn?
...
Napisał(a)
Specjalista
Leci prop ions 100 mg co 2 dzień tren enan nexium 150 co 4 dzień i teraz doszedł antek balkan 50mg codziennie i hgh ions 3 jednostki.
...
Napisał(a)
Specjalista
Tren i antek ze starych zapasów.
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22357 Napisanych postów 32208 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 889630
...
Napisał(a)
Ekspert
no to mamy wyjaśniane
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Blackmonth
Polecane artykuły