Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4955032

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 64 Wiek 185 dni Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 2149
Dla mnie też to jest dziwne. Kiedyś pamiętam po jednej tabletce zbijało. Co najlepsze to mam tą starą femare, którą kiedyś działała i teraz też nie zbiła, dlatego wziąłem nową. Poniedziałkowe badanie było po starej femarze, myślałem, że może leży już 3 lata i przestała działać. Dlatego kupiłem nową, ale to samo zbiło nie wiele

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 64 Wiek 185 dni Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 2149
Dla mnie też to jest dziwne. Kiedyś pamiętam po jednej tabletce zbijało. Co najlepsze to mam tą starą femare, którą kiedyś działała i teraz też nie zbiła, dlatego wziąłem nową. Poniedziałkowe badanie było po starej femarze, myślałem, że może leży już 3 lata i przestała działać. Dlatego kupiłem nową, ale to samo zbiło nie wiele

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 94 Na forum 221 dni Przeczytanych tematów 1706
to lipa femara, takie srodki apteka, mi 1/4 letro ubijala w polowe widelek z podobnego punktu co u ciebie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ja bardziej się zastanawiam czy jakiś inny lek nie blokuje zbicia estro bo na stale przyjmuje jeszcze promazin i asertin. Do tego novothyral, bo przy gh nisko bardzo ft4 miałem. Androchem femara raczej powinna być legit. Tym bardziej, że kiedyś działała jak trzeba z tego samego opakowania.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
stary, letro to tak mocy AI, ze tu nie ma mowy ze cos by ci blokowalo, od tego tez jest ten lek, wczesniej co dzialalo z ilu na ile zbiles i przy jakiej dawce?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2925 Napisanych postów 15920 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 891866
Nie wiem czy przeoczyłem czy nie ale co leci Bursztyn?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Leci prop ions 100 mg co 2 dzień tren enan nexium 150 co 4 dzień i teraz doszedł antek balkan 50mg codziennie i hgh ions 3 jednostki.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Tren i antek ze starych zapasów.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22046 Napisanych postów 31899 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885463
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
no to mamy wyjaśniane
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły