Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4955095

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 50 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 887
lodzianin1
Propa trafić lipnego to trzeba mieć już dużego niefarta

Core Labs , 2022r - kujawskiego 10 flakonów stoi jako pomnik u mnie

Nie polecam - tak żeby off nie było
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 82 Wiek 40 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4604
Panowie stosował ktoś actovegin ukraiński? Słyszałem że dużo podróbek lata chodzi mi o ten 2 ml kiedyś osobiście kupiłem w Rosji w aptece dziś poszła pierwsza lotka IM i ból taki sam jak po tym rosyjskim spotkał się ktoś z podróbką ukraińskiego ? Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1226 Napisanych postów 2035 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54673
Czy ja wiem czy to się podrabia? U ukrow przed wojna normalnie kupowałeś w aptece bez recki zarówno actovegin jak i meldonium ;) nie wiem jak teraz bo odebie już nikt tam nie jezdzi ;)

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 82 Wiek 40 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4604
Tu na forum wyczytałem o podróbkach nawet wojo pisał dlatego pytam pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 302 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 8776
Enan jakiego labu? Do wyboru mam:
Egzo Gen
Galenika
Global
Uni pharma
IRAN
EuroMed
Golden Labs

Najpierw masa, później masa :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 45 Napisanych postów 585 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 36072
Był kiedyś taki pH m-drol. Ktoś tu kiedyś pisał, że jakiś lab to dalej robi. Jaki i pod jaką nazwą?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 54 Wiek 294 dni Na forum 293 dni Przeczytanych tematów 1170
Co lepsze na mase Boldenone czy deca długa?? Co jest sielniejszym saa ???
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 837 Napisanych postów 1881 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 29237
Mariusz1954
deca ale musisz ładowac i.m. w barki bo w dupę rozejdzie Ci sie w nogi a w barki to barki i biceps.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 837 Napisanych postów 1881 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 29237
Michał3737
Panowie stosował ktoś actovegin ukraiński? Słyszałem że dużo podróbek lata chodzi mi o ten 2 ml kiedyś osobiście kupiłem w Rosji w aptece dziś poszła pierwsza lotka IM i ból taki sam jak po tym rosyjskim spotkał się ktoś z podróbką ukraińskiego ? Pozdrawiam
Nie spotkałem się z podróbkami Actoveginu.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 572 Napisanych postów 1289 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27009
Mariusz1954

Zdecydowanie DECA
1

Dugi

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły