To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5477636

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 835
A nassa labs? Jakieś opinie
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22415 Napisanych postów 32263 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 890639
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 273 Napisanych postów 870 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 14122
Psycho Dad
metadon
Tirza od x-lab. Tak ma być, że zamiast napisu "tirzepatide" jest "trizepatide"?
Pytam bo kupiłem znajomej. Pierwszy strzał to 1mg i zero odczuć. Po 6 dniach poszło 1,5mg. Od drugiego strzała minęło 4 dni i nadal nic. Czyli lipa? Zdjęć nie mogę dodać bo nie mam 1000 postów. Opakowanie z okienkiem po środku. W środku biały plastik z tirza i ampułką wody. W tirza była próżnia przy dodawaniu wody. Jak się skończy to, to mam jeszcze butle z Andro to najwyżej się zobaczy

Trizepatide, to zakładam ich "nazwa handlowa". Moja ma to samo i działa jak należy. Tylko, że każdy, kto po to sięga myśli, że to właśnie ten "magiczny środek", nic nie robisz, żresz co chcesz i chudniesz. A do tirzy trzeba przygotować też głowę, a nie czekać aż ograniczy apetyt do zera. Żeby tak było, to trzeba strzelać dawki 5-15mg, a nie 1mg. Moja już od wielu miesięcy bierze coś koło 1mg. Spadła od początku kuracji jakieś 22 czy 23kg.

Zobacz na to, może Ci się przyda.

?si=kwoR4Bgn87lBKCMr
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107558 Napisanych postów 380114 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716838
weteran79
Jeśli chodzi o ten Merck to jak mieszkałem w UK to jest papukarny lab i opinie zawsze miał bardzo dobre, ale nie wiadomo czy w Polsce to jest to samo.

Wydaje mi się że to jest to samo

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 835
GH Emperor rozrobione do lodówki czy może być w temp. pokojowej?
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 927 Napisanych postów 2043 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 30848
do lodówki
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 927 Napisanych postów 2043 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 30848
Panowie, czy ktoś z was stosował suple w postaci iniekcyjnej z Biolabu?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 71 Wiek 1 rok Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1353
Anapolon merck bralem jest ok.Dobry lab ale drogi bardzo armabol polowa tansze a tez pewniak i bardzo dobry.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 72 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 990
niuiek
Tren Ace vertex/panax/soda
Prop Emperor/panax
co wybrać?
.

Tren vertexa bardzo dobrze działał na mnie rok temu i jak ori to walić śmiało , prop emperor bardzo dobry lecę odkąd się pojawił na rynku
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107558 Napisanych postów 380114 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716838
Propa trafić lipnego to trzeba mieć już dużego niefarta

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Twój rok
Polecane artykuły