Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958064

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 82 Wiek 40 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4604
Wersja pro ultra :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 230 Napisanych postów 778 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12723
sebaksc
Testował ktoś test cypio, tren enan I master enan z takich labów: Global Pharma, EsGen, Golden Labs?

Ziomek global prime badał we wro, wyszło 102.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 112 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2334
flex1976
No to musiał być prop premium

Nie wiem jaki on tam był, ale działał zaj**iście Miałem kilka paczek i dobrałem jeszcze kolejnych 20 na później

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już przesadziłem..

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 274 Wiek 4 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3007
_Miklo_
flex1976

Nie wiem jaki on tam był, ale działał zaj**iście Miałem kilka paczek i dobrałem jeszcze kolejnych 20 na później

Globala załatwiłem koledze, bo nawet androchem go nie przekonał, bo lany 10ml a on tylko ampy. Generalnie bardzo drogi lab, a on chwali, że kozak, ale to każdy lab ma teraz dobrego teścia, więc prop że dobry jeszcze nie jest wyznacznikiem tego, że dobry lab.

Zmieniony przez - Natural100procent w dniu 2025-03-04 20:23:42
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 274 Wiek 4 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3007
Ja nigdzie nie mogę znaleźć tych labów co piszecie jak np soda, czy dose... Armabol bardzo przez was chwalony, a tani jak barszcz. :D ale tego dose i soda to chętnie bym poznał. Akurat będę ruszać z cyklem, przypadło by mi się dobrać jeden dobry łan, na którym będę cały cykl.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6650 Napisanych postów 16747 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399315
bo to zalezy od zrodla, zazwyczaj dil ma dojscie do kilku labow, ktore sa lane pewno z tego samego gara, z inna etykieta.
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3103 Napisanych postów 25079 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415125
Dose możesz już nie znaleźć bo póki co faktycznie nie ma...czy będzie nie wiadomo bo już są różne wersje co i jak
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 112 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2334
Natural100procent
_Miklo_
flex1976

Globala załatwiłem koledze, bo nawet androchem go nie przekonał, bo lany 10ml a on tylko ampy. Generalnie bardzo drogi lab, a on chwali, że kozak, ale to każdy lab ma teraz dobrego teścia, więc prop że dobry jeszcze nie jest wyznacznikiem tego, że dobry lab.

Zmieniony przez - Natural100procent w dniu 2025-03-04 20:23:42

Ty kolego potrafisz czytać? Ale tak ze zrozumieniem? Jeśli potrafisz, to powiedz mi w którym to miejscu chwalę CAŁY lab? Jak to byłeś łaskawy zasugerować.

"Generalnie bardzo drogi lab, a on chwali, że kozak".. nie wiem czy on drogi czy niedrogi, bo napisane jest jak wół, że styczność miałem tylko z ich propem i cenowo wychodził podobnie jak propy innych labów. Jak Ty wysnułeś wniosek o chwaleniu całego labu po napisaniu, że ich prop dobrze czesze, to wiesz chyba tylko Ty sam
Nie wiem czy to ostatnie zdanie nie będzie zbyt skomplikowane, skoro sobie nie poradziłeś z dużo prostszymi sformułowaniami

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już przesadziłem..

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4755 Napisanych postów 5700 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52848
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 143 Wiek 27 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2274
witam, niemam dostepu do tescia VERTEX :( .

co polecacie?

Zmieniony przez - maues w dniu 2025-03-05 19:01:26
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły