To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5470406

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22414 Napisanych postów 32258 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 890580
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 577 Napisanych postów 1513 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 53779
Jakie firmy używają oleju innego niż MCT?
...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9315 Napisanych postów 83831 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 708730
niuiek
wbiłem cały flakon imperiala i nawet nie poczułem ostatnio :( poszukam w takim razie może gdzieś znajdę androchem

A co chciałeś poczuć ?

TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit

Kompleksowe prowadzenie online
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1452 Napisanych postów 2243 Wiek 35 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 58056
niuiek
wbiłem cały flakon imperiala i nawet nie poczułem ostatnio :( poszukam w takim razie może gdzieś znajdę androchem

Bo to broscience że coś się czuje xD legendy piwniczne xD ja bije apteczny zivafert i też nic nie czuję, to znaczy że w aptece mi wała sprzedali?
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 214 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7370
jak biłem gdzieś w tamtym roku eutrig to czuć było jakoś po jajach trochę i libido na drugi dzień wyższe
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 43 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 68592
diablo1

Armabol
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 577 Napisanych postów 1513 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 53779
weteran79
diablo1

Armabol

Jak inny niż MCT jak na opakowaniach pisz MCT Base oil. Co tu mi ściemę walisz?!
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 273 Napisanych postów 870 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 14121
Halo bierze się ed? Czy tylko przed treningiem?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 43 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 68592
Jesi tak jest to faktycznie mój błąd. Tyle tych firm, że mogłem się pomylić. Wiem, że kilka pisali że mają inny olej niż większość plus inny kolor oleju mógł mnie zmylić
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1452 Napisanych postów 2243 Wiek 35 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 58056
Niby krąży legenda że specjalna mieszanka olejów do iniekcji ale co tam jest naprawdę to wiedzą oni sami xD

S ex
A lkohol
A naboliki

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

collarose
Polecane artykuły