Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958159

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22061 Napisanych postów 31908 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885553
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 577 Napisanych postów 1511 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 53767
Jakie firmy używają oleju innego niż MCT?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9160 Napisanych postów 83466 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705705
niuiek
wbiłem cały flakon imperiala i nawet nie poczułem ostatnio :( poszukam w takim razie może gdzieś znajdę androchem

A co chciałeś poczuć ?

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1240 Napisanych postów 2043 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54756
niuiek
wbiłem cały flakon imperiala i nawet nie poczułem ostatnio :( poszukam w takim razie może gdzieś znajdę androchem

Bo to broscience że coś się czuje xD legendy piwniczne xD ja bije apteczny zivafert i też nic nie czuję, to znaczy że w aptece mi wała sprzedali?
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 213 Wiek 45 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7267
jak biłem gdzieś w tamtym roku eutrig to czuć było jakoś po jajach trochę i libido na drugi dzień wyższe
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 38 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 68112
diablo1

Armabol
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 577 Napisanych postów 1511 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 53767
weteran79
diablo1

Armabol

Jak inny niż MCT jak na opakowaniach pisz MCT Base oil. Co tu mi ściemę walisz?!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 230 Napisanych postów 778 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12723
Halo bierze się ed? Czy tylko przed treningiem?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 38 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 68112
Jesi tak jest to faktycznie mój błąd. Tyle tych firm, że mogłem się pomylić. Wiem, że kilka pisali że mają inny olej niż większość plus inny kolor oleju mógł mnie zmylić
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1240 Napisanych postów 2043 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54756
Niby krąży legenda że specjalna mieszanka olejów do iniekcji ale co tam jest naprawdę to wiedzą oni sami xD

S ex
A lkohol
A naboliki

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły