Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958261

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22061 Napisanych postów 31908 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885554
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6650 Napisanych postów 16748 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399319
prz1993
Lok rwa to pewnie wszystko przesypane 2 razy

nawet nie to, wystaczy popatrzec na nicki, ktos wspomnial niby nowy lab i odrazu ¬10 userow z kont, ktore tutaj sie rzadko albo w ogole nie wypowiadaja

nie mowie, ze lab jest zly czy cos, tylko strasznie dziwny zbieg okolicznosci
6

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22061 Napisanych postów 31908 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885554
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4755 Napisanych postów 5700 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52849
symex
Artur987654
Siema mysle ze to nowy lab, bral ktos cos albo slyszal? Wszystko wyglada bardzo ciekawie chyba sie skusze Androxed.pro
kozak jest pozdrawiam =D

Biłem, to mi prawie dupsko urwało... skończyło się na SOR
Dałem na badania, a tam jakiś olej z biedry, ten co w tych baniakach 5L po 5zł sprzedają... niezły nośnik kierwa xd
4
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4755 Napisanych postów 5700 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52849
prz1993
Lok rwa to pewnie wszystko przesypane 2 razy

Mało tego, do viali na 10ml, leją 20ml, aż guma pęcznieje i z takiego balona najpierw pobierasz nadwyżkę
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 107 Wiek 23 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 1894
Psycho Dad
symex
Artur987654
Siema mysle ze to nowy lab, bral ktos cos albo slyszal? Wszystko wyglada bardzo ciekawie chyba sie skusze Androxed.pro
kozak jest pozdrawiam =D

Biłem, to mi prawie dupsko urwało... skończyło się na SOR
Dałem na badania, a tam jakiś olej z biedry, ten co w tych baniakach 5L po 5zł sprzedają... niezły nośnik kierwa xd
To ladnie jak zdazyles sie wyrobic z tym wszystkim w tak krótkim czasie ja dostalem ten flakon jakby jeszcze przed-premierowo z kapmanii promocyjnej na instagramie tzn zakup przedpremierowy, a lab zaczal funkcjonowac od tego tygodnia >.<
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 107 Wiek 23 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 1894
prz1993
To faktycznie największą petarda
Opinia tego pana "psycho dad" mi sie wydaje nie rzetelna ze względu na cuda które tam napisał :D wystarczy prześledzić temat i widać że jest to świeży lab, u mnie wszystko w porządku mało tego dawno nie mialem tak wysokiego libido po tescie :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
To musiałeś bić strasznie chuyowe testy, bo obecnie praktycznie każdy trzyma stężenie. Co więcej, jest dużo labow, które cały asortyment saa mają z pełnym stężeniem, więc jak ktoś mi pisze, że ten to jest naj, to już gorszego pimpu się nie da wymyślec.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
z tymi testami to panie nie masz racji bo bilem te co byly zawsze top, tu libido poszlo az nad to w góre akurat nie mówie o zwyklym podniesieniu libida tylko o naprawde eksplozji
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły