Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958009

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 82 Wiek 40 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4604
Helios Ions stosuje ktoś działa jak należy ? W porównaniu z DB jak to wypada bo DB mam w podobnej cenie tyle że 20 ml butla.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9160 Napisanych postów 83465 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705701
To jeszcze jest ?

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3842 Napisanych postów 18899 Wiek 50 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 207753
LevelPl
Tam siedzi 75mg na ml jak w panaxie?

Na etykiecie tak ale ile w środku to nie wiem

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 94 Na forum 224 dni Przeczytanych tematów 1706
medical pharma, jak to tam teraz wygląda?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
sfdpowersfd
jaka jest teraz sprawdzona joszka w tabsach na rynku?

AC
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1290 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27017
Michał3737
Helios Ions stosuje ktoś działa jak należy ? W porównaniu z DB jak to wypada bo DB mam w podobnej cenie tyle że 20 ml butla.

Helios ions klepie dobrze śmiało
Z db nienam porównania kiedyś biłem było też bdb
Wogle db pcharma jeszcze istnieje dobrze wspominam ten lab

Zmieniony przez - Dugii2 w dniu 2025-02-23 09:43:32

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1290 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27017
Aleks
LevelPl
Tam siedzi 75mg na ml jak w panaxie?

Na etykiecie tak ale ile w środku to nie wiem

Daj znać jak heca sody czy działa jak panaxa.

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3842 Napisanych postów 18899 Wiek 50 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 207753
Pod koniec marca dam znac
1

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 45 Wiek 46 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 2735
Witam Panowie mam pytanie odnosnie GH. Jakie wybrac (androchem 1 fiolka, androchem 10 fiolek+woda, monster, endogenic, wszystkie po 100IU) czy potrzebuje pena czy insulinówka wystarczy, woda bakteriostatyczna czy sól fizjologiczna, jakie dawki do lepszego samopoczucia i regeneracji. Mam 46 lat obecnie lece e7d tesc 250, deca 200, master 100 mysle o dorzuceniu jakiegoś orala metka, anapolon, halo waga 87 cel siła i "dobry wygląd"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 125 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 7038
tom087
Witam Panowie mam pytanie odnosnie GH. Jakie wybrac (androchem 1 fiolka, androchem 10 fiolek+woda, monster, endogenic, wszystkie po 100IU) czy potrzebuje pena czy insulinówka wystarczy, woda bakteriostatyczna czy sól fizjologiczna, jakie dawki do lepszego samopoczucia i regeneracji. Mam 46 lat obecnie lece e7d tesc 250, deca 200, master 100 mysle o dorzuceniu jakiegoś orala metka, anapolon, halo waga 87 cel siła i "dobry wygląd"

Gdybym to ja był na twoim miejscu i chciał sobie poprawić samopoczucie na lekkim cyklu podobnym do twojego to zacząłbym od tego żeby bić teścia do 3 dni, ale tak żeby nadal dawka tygodniowa wyniosła 250mg. Druga sprawa deka do samopoczucia to raczej dobra nie jest tym bardziej, jak nie kontrolujesz estro i prolki więc ja bym ją w ogóle odstawił, a bardziej skupił się na zwiększeniu dawki testa do np. 300mg w tygodniu i tak samo mastera też dałbym więcej. Jak już zdecydowałeś na na gh, to ja wolałbym kupić już z wodą do rozpuszczania endo, czy andochem jeden kij oba są pewnie tak samo dobre ;) pozdrawiam pododzonka!
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły