Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958161

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1240 Napisanych postów 2043 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54756
Pawelgawel2406
Dobra, zapytam inaczej. Czy spotkał się ktoś z HCG dostępnym w sprzedaży wysyłkowej w legalnej polskiej aptece? Tylko że jest napisane, że jest to peptyd 5000iu i jest tylko do celów laboratoryjnych i testowych, dlatego jest sprzedawany wysyłkowo. Myślicie że to zwykłe HCG, czy jednak jakiś wałek?

Nie, apteki nie wysyłają HCG i musisz mieć receptę od doktora żeby w ogóle kupić HCG w aptece :)
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 41 Wiek 42 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 551
Jaki proviron działający oprócz apteki ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 230 Napisanych postów 778 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12723
Ja dwa razy na Exportmed i zadowolony.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 123 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4655
Panowie czy Pregnyl apteczny jest podrabiany obecnie i lata gdzies po dilach?? Typ ma niby hcg apteczne, a w aptekach pustki hmm
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1240 Napisanych postów 2043 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54756
Jedyną dostępną apteka na dany dzien to z importu równoległego: włoskie zivafert5000 i indyjski eutrig HP ;) innych HCG nie ma aptecznych :)
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 94 Na forum 224 dni Przeczytanych tematów 1706
podpowie ktoś kto miał do czynienia z emperorem, w maju brałem nie było żadnej zdrapki na butli, teraz wziałem od innego dostawcy i jest plus niby mozna wpisac kod na stronie, ale wyswietla sie ze taki nie istnieje, podpowie ktoś jak to z tym emperorem?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6650 Napisanych postów 16747 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399317
te zdrapki w 50% mozna o kant dupy rozbic, nie przejmuj sie takimi szczegolami w ug. nie wiem jak teraz ale bylo kilka firm np. balkan, ze jak raz wbiles kod na stronce to juz nie dalo sie sprawdzic drugi raz - moze cos podobnego ten emperor? a moze poprostu zmienili etykiete, wbij i zrob badania.

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4755 Napisanych postów 5700 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52848
Retro Klasyk
Panowie czy Pregnyl apteczny jest podrabiany obecnie i lata gdzies po dilach?? Typ ma niby hcg apteczne, a w aptekach pustki hmm

Napisz co to za pregnyl, albo zdjęcie daj. U dila wszystko kupisz, ale prawdy się do niego nie dowiesz nigdy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Pregnyl UG na 100%
Na tym moim był adres Warszawa ul chłodna ileś tam. Jak sprawdzałem to adres firmy ubezpieczeniowej.

Emperor ma pewnie ten sam problem co Anubis. Kody nie wchodzą wszystkie (szczególnie te z dziwnymi literami)

Balkana mam orginalny clomid przeterminowany o 5 lat chyba. Też kod nie wchodzi

Zmieniony przez - Jacoo88 w dniu 2025-02-18 23:31:00
2
...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2505
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły