Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958187

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3103 Napisanych postów 25079 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415125
LautaroM
a jesli chodzi o hcg to tylko apteka, czy cos polecicie?

Np imperial
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
LautaroM
a jesli chodzi o hcg to tylko apteka, czy cos polecicie?

Osobiście od kilku lat biję ac
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 37 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 612
Panowie, mam specyficzne pytanie. Wrzuciłem ostatnio oxandrolon z ipsum pharma- 50/ed. I od tego czasu mam strasznie podrażnione dziąsła. Do tego dochodzi sucha skóra i rozdrażnienie, co jest objawem niskiego estro u mnie. Jutro idę na badania. Co oprócz estro powinienem zbadać? Macie pomysł co w tej oxie może siedzieć?
Do tego leci:
Test enan 500/week
Master enan 400/week.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920911
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 37 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 612
To 50mg wina po 10 dniach stosowania może zrobić takie spustoszenie w organizmie? Od 2 dni mam dramat z flakami. I czy na pewno w tej „oxie” jest winko czy jakiś większy syf…
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
Wątrobę zrób też
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920911
Winko w oksie to najlepsza opcja, w zależności od fantazji może być wszystko i nic
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 409 Napisanych postów 6167 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 130809
Panowie możecie polecić jakas Kamagre w żelu jest coś wgl dostępnego z underów?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7 Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 187
Dobra, zapytam inaczej. Czy spotkał się ktoś z HCG dostępnym w sprzedaży wysyłkowej w legalnej polskiej aptece? Tylko że jest napisane, że jest to peptyd 5000iu i jest tylko do celów laboratoryjnych i testowych, dlatego jest sprzedawany wysyłkowo. Myślicie że to zwykłe HCG, czy jednak jakiś wałek?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 190 Napisanych postów 252 Wiek 46 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 2125
WSRH666
Panowie możecie polecić jakas Kamagre w żelu jest coś wgl dostępnego z underów?

Nie ma z ug chyba zadna firma, kiedys DB pharma chyba robila, a teraz glownie z Ajanty zelki kraza na rynku
2
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły