Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4954993

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 250 Napisanych postów 680 Wiek 50 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 16298
Ale sam przyznaj Łodzianin, że dziś stosujesz już tylko ułamek dawek, które stosowałeś dawniej. Masz też większą wiedzę i pewnie mając ją X lat temu lepiej wykorzystałbyś środki. A zatem stosowałbyś ich mniej. Może to nie tyle tajemna wiedza, co po prostu wiedza. No i z czasem łatwiej jest utrzymać niż budować - do tego też są potrzebne mniejsze dawki.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22046 Napisanych postów 31899 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885461
No tak, można było strzelać w ciemno, kto będzie ta jedna osoba wierząca w takie bajki Utrzymanie - okey, można bić mniej. Ale tam nikt nie obiecuje utrzymania tego co jest, tam jest obiecywany progres na mini dawkach.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 94 Na forum 221 dni Przeczytanych tematów 1706
anavar Andro czy Endogenic? i czy teraz warto patrzec na jakis lab hcg czy tylko apteka?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 250 Napisanych postów 680 Wiek 50 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 16298
Wydaje mi się Przemku, że wiesz już, iż test >2g... może nawet tylko 1,5g to niewielki progres wobec radykalnie większych sajdów. Nawet tu znajdziesz osoby, które leciały grubiej. Albo stosowały bolda (w tym Łodzianin, który DZIŚ twierdzi, że to pomyłka w BB)... albo w odwrocie jest tren czy orale na masie itp. itd. Zatem tak - sumarycznie ilości środków są mniejsze. Czy jest progres - owszem...
Pietrewicz niedawno stwierdził, że zamiast mety, która w kilka tygodni wpłynie negatywnie na trawienie wolałby dorzucić 200g ww. i progres na masie byłby większy. Ludzie coraz większą mają świadomość, że środki nie budują mięśnia, aczkolwiek fakt - niedawno gość o wadze 76kg przyznał się do ładowania 8ml środków na tydzień. To ja już nie wiem - Łodzianin w swoim prime'ie przy 125kg musiałby walić chyba już strzykawkami po 20ml jednorazowo. Gwarantuję Ci, że taki 76kg gość zrobiłby progres na duuuużo mniejszej ilości środków.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22046 Napisanych postów 31899 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885461
No ale to my w takim razie chyba o dwóch różnych kwestiach mówimy. To o czym piszesz, te orale na masie, czy różnice między 1,5 a 2g testo, to oczywiste, i trudno się nie zgodzić. Mi natomiast chodzi o podejście typu lecialeś 1g testa 700 nandro, to damy 400 teścia 200 primy i będzie progres.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 980 Wiek 5 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 39075
ostatnio sporo ogladalem tych roznych trenerow i dla mnie wniosek jest jeden. nie wiem jak ten pietrewicz ale ten olszewski i ten drugi dejwik czy jak mu tam , to te ich porady sa tak nakierunkowane zeby nakrecac sprzedaz peptydow czy co oni tam maja w tych sklepach co polecaja
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 19 Na forum 151 dni Przeczytanych tematów 1371
masa24
ostatnio sporo ogladalem tych roznych trenerow i dla mnie wniosek jest jeden. nie wiem jak ten pietrewicz ale ten olszewski i ten drugi dejwik czy jak mu tam , to te ich porady sa tak nakierunkowane zeby nakrecac sprzedaz peptydow czy co oni tam maja w tych sklepach co polecaja

Pietrewicz nie ma żadnej współpracy z labami od peptydów, do tego uważa ze na większość peptydów to szkoda kasy, jedynie może BPC do regeneracji po kontuzjach.
Dejwik z kolei współpracuje z Biolabem i rzeczywiście poleca te „peptydy na wszystko”
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 230 Napisanych postów 777 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12703
DHB tak czy nie, zapytuje się do osób po nim, środek wart świeczki?

Zmieniony przez - modlic w dniu 2025-02-09 11:36:00
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106297 Napisanych postów 378321 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711583
Wiele rzeczy bym zrobił inaczej ale.kiedys nie było dojścia do informacji,badań itd i nie było większości środków dostępnych a jak były to ceny kosmos
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 367 Napisanych postów 1023 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 27092
looki_w
masa24

Pietrewicz nie ma żadnej współpracy z labami od peptydów, do tego uważa ze na większość peptydów to szkoda kasy, jedynie może BPC do regeneracji po kontuzjach.
Dejwik z kolei współpracuje z Biolabem i rzeczywiście poleca te „peptydy na wszystko”

No ja nie rozumiem czemu jak zwykle tutaj są wrzucani wszyscy do jednego wora. A to jak w każdym zawodzie będą ogarnięte osoby a i takie co kantują albo są niekompetente. Ja tam nie śledzę tego wszystkiego za bardzo ale kiedyś oglądałem przemianę podopiecznego Pietrewicza to mówił normalnie że bodaj 700 testa leciało i prima potem i chyba też OXA?! A był to chłop niezaawansowany z dosyć niska wagą. A tutaj wciaz jakiś pogląd króluje że w tym półświatku spisek jest o zaniżaniu dawek xd. Ja kiedyś oglądałem Szuwara czy Minikoxa to tam oni normalnie grubo lecieli w chvj i o tym mówili. Dawajcie jakieś konkretne przykłady jak mogę prosić. Trzeba też rozróżniać porady dla osób początkujących i dla tych zaawansowanych. A środki jak środki są po to żeby korzystać. Ktoś da 200ww a ktoś da metkę i co z tego xd. Niech każdy robi co uważa byle z głową wszystko było. I nie wiem jaki jest ogólnie porównywać sie z zawodowcami którzy całe życie na to poświęcają. Za discorda Olszewskiego można zapłacić z tego co wiem i mieć dostęp wtedy do jego rozpisek SAA. Wbij tam ktoś z ciekawości :D. Ja myślę że większość tutaj to jednak rekreacyjnie leci i zapewne niektóre środki to sobie testuje od tak żeby sprawdzić jak to "klepnie". Nie oszukujmy się że tak nie jest. Idąc takim tokiem rozumowania to możemy założyć że od teraz wszyscy będziemy bić tylko teścia i zamknąć temat :p. Albo najlepiej to w ogóle odstawić SAA bo bez też da się progresować.

Zmieniony przez - Patriotaa w dniu 2025-02-09 11:48:31
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły