Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958028

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3103 Napisanych postów 25079 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415125
masa24
jak takie laby jak emperor , imperial , wins z hyperpharm? czy squibb nadal pewny bo mało tu się o nim mówi

Emperor, imperial caly czas pewne . Z pozostałymi nie mam styczności więc się nie wypowiem

Zmieniony przez - wincol w dniu 2025-02-08 12:04:16
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2925 Napisanych postów 15921 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 891915
modlic
lordknaga
olszewski mu tak obcial?

Jak był pod jego skrzydłami. Tak dymku w dzienniku pisał swoim. A później foty wrzycal swoje coś jakby czarno białe z grubym łańcuchem na szyi.

Coś Ci się musiało grubo pomylić bo dymek nigdy nie był u Olszewskiego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 230 Napisanych postów 778 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12718
Wiesz przeglądałem jego ost dziennik i trzy razy Dawid pada, a na ustawkę też Olszewski się meldował,więc myślałem że o niego chodzi.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 980 Wiek 5 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 39075
tych tik tokowych trenerow to ogladac nie idzie . kazdy z nich malutkie daweczki, do spalania tylko yohy uzywa i fragmentu . pietrewicz yohy daje tylko 5 g czy tam mg a sally 8
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 426 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 21121
Soda labolatories jak na obecną chwilę z tego labu środki testuje ktoś działają?

marsaw

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22061 Napisanych postów 31908 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885553
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 15 Na forum 184 dni Przeczytanych tematów 825
Hermes Pharma - czy jest ok? Chodzi mi o ich pełen pakiet - hCG, Test E, NPP i Clomid :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 366 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 24945
marsaw801
Soda labolatories jak na obecną chwilę z tego labu środki testuje ktoś działają?

Działają.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4755 Napisanych postów 5700 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52848
YanAetheris
Hermes Pharma - czy jest ok? Chodzi mi o ich pełen pakiet - hCG, Test E, NPP i Clomid :)

Testy wszystkie od nich klepią, reszty nie miałem okazji sprawdzić.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
masa24
tych tik tokowych trenerow to ogladac nie idzie . kazdy z nich malutkie daweczki, do spalania tylko yohy uzywa i fragmentu . pietrewicz yohy daje tylko 5 g czy tam mg a sally 8

Teraz wszyscy się kreują na takich co biorą mini dawki,po prostu trenują doskonale.majac tajemna wiedzę

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły