Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958058

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 12 Na forum 292 dni Przeczytanych tematów 251
Ile mg niepokalanka aby działał na prolaktyne?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 28 Wiek 39 lat Na forum 98 dni Przeczytanych tematów 446
Hej, czy ktoś testowal/brał test EMPEROR ? Mój dostawca się wysypał i szukam www z dostepem

edit: nie podajemy nazw stron

Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2025-02-05 11:16:47
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3103 Napisanych postów 25079 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415125
Emperor możesz śmiało brac
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 28 Wiek 39 lat Na forum 98 dni Przeczytanych tematów 446
Se stronki ktoś brał?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 131 Napisanych postów 1436 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 30518
Jah44
Hej, czy ktoś testowal/brał test EMPEROR ? Mój dostawca się wysypał i szukam www z dostepem

Aktualnie wbijam testa i menta . Ale nie mam ze stronki. Działa bardzo dobrze.

Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2025-02-05 11:16:58

siła jest bogiem,trening nałogiem,rzeźba zabawą,masa podstawą

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1707
Ktoś ładował golden labs suste 450? Bije trt od 2 lat aktualnie ten GL ale , co flakon to inne firmy dil ma. Jak biłem pon , pt po 0.3 to libido w kosmosie pala z rana stała ciągle za to estro wywalało czułem fest. Później zmieniłem na pon-sr-pt po 0.2 i jest tak nijako jakoś pozytywnych efektów mniej ale estro nie wywala. Chcę coś innego kupić bo wątpie że ten flakon ma 450 i nie widzę żadnych opinii tego w necie,ktoś jakieś opinie ma z was? Wbijał ktoś trt z susty/omy albo długiego estru i jakie były odczucia i dajcie firmy jak możecie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
blazej112
Ile mg niepokalanka aby działał na prolaktyne?

Jak masz wywalone prl to nie wiele tym wskórasz

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
A co na Prolaktyna polecasz?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 13 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 341
Panowie ogromną prośba o opinię który test enan 250 będzie lepszy z xlabs, euromed czy euro pharmacies. Plus czy bił ktoś HCG z europharmacis? Dwa pierwsze mogę mieć od dila, EP ze stronki. Pozdro i z góry dzięki za podpowiedź.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Pomiń euromed i euro pharmacies.
Poszukaj na spokojnie pewniejszego dojścia do środków.
Xlabs nie znam wgl

Jah44- zrób pierwsze badania jak trzeba będzie to kabergoline (cabaser/dostinex)
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły