CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5125273

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 4810 Napisanych postów 5724 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53322
lucek222
Czy symex z nasa labs działa stosował ktoś od nich ten wynalazek niby ładnie to opakowane duże tab ale czy tam siedzi to co.ma być

Ooo, jak duże tabsy, to na pewno coś w środku siedzi, łykaj Że też nigdy na to nie zwracałem uwagi. A z IONS takie małe tabsy, wałek zapewne
4
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 9 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 226
Psycho Dad
lucek222
Czy symex z nasa labs działa stosował ktoś od nich ten wynalazek niby ładnie to opakowane duże tab ale czy tam siedzi to co.ma być

Ooo, jak duże tabsy, to na pewno coś w środku siedzi, łykaj Że też nigdy na to nie zwracałem uwagi. A z IONS takie małe tabsy, wałek zapewne
z tego co mi wiadomo symex z ions nigdy nie wypuścił exemastanu wiec nie wiem skąd masz z ionsa symex tym bardziej że tego labu już niema i nie będzie a z nasa lab to że duże tabletki to nie znaczy że tam nic nie siedzi to jest under substancja czynna może się znajdować a reszte to wypełniacz tak sobie wypuścili dla wygody a czy już działa to już wiedzą ci którzy to brali więc to jest takie 50na 50

Zmieniony przez - jokero333x w dniu 2025-02-02 22:57:21
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5730 Napisanych postów 4560 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26910
jokero333x
Psycho Dad
lucek222

z tego co mi wiadomo symex z ions nigdy nie wypuścił exemastanu wiec nie wiem skąd masz z ionsa symex tym bardziej że tego labu już niema i nie będzie a z nasa lab to że duże tabletki to nie znaczy że tam nic nie siedzi to jest under substancja czynna może się znajdować a reszte to wypełniacz tak sobie wypuścili dla wygody a czy już działa to już wiedzą ci którzy to brali więc to jest takie 50na 50

A no ma takie info bo IONS w przypadku orali mial male tabsy ;)
1

Michass90

...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3635 Napisanych postów 36647 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261382
jokero333x
Psycho Dad
lucek222

Ions jeszcze jest i zapewne jakiś czas będzie
4
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11186 Napisanych postów 52002 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Ions u mnie coś braki właśnie,a zawsze popularny lab na rejonie. Też słyszałem rzekomo,że już produkcja zakończona,ale ile w tym prawdy ?.ciężko odpowiedzieć
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 4810 Napisanych postów 5724 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53322
jokero333x
Psycho Dad
lucek222

Wiesz co to sarkazm? Gdzie zostało napisane, że miałem z IONS symex? Chodziło o rozmiar tabsów, a nie o substancję czynną, bo odnosi się to do całości produkcji. Taka sugestia, żeby się pewnymi cechami fizycznymi nie kierować, gdyż nie mają wpływu na zawartość substancji czynnej, a co za tym idzie na działanie.
2
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 75 Wiek 267 dni Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 2530
Witam. Czy andro ma nowy design? Czy trafiła mi się kopia? Bo mam semaglutyd z pewnego źródła który mi się skończył i skosiła mnie cena z innego źródła i trochę się różnią. Jeszcze nie testowałem działania.

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 75 Wiek 267 dni Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 2530
Cd
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1289 Napisanych postów 2094 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 55682
Vial i Klips jak w shweizer pharmacie O_o

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11186 Napisanych postów 52002 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Anubis lab też dokładnie taki sam ma
2
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

fru
Polecane artykuły