Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4955061

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 79 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 6668
Cabaser tylko andro lub apteka dostinex
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5628 Napisanych postów 4496 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26228
Seid1996
Cabaser tylko andro lub apteka dostinex

Ja mam andro i dziala jak trzeba
2

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 4 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 625
Czy ktoś się wypowie na temat clena androchemu?
Zacząłem dawkowanie od 40mcg i nic nie poczułem, w ciągu kilku dni zwiększyłem do dawki 120mcg na czczo i dalej nic, ciśnienie jakie było, tętno wzrosło z 85 do 95, odczuć brak, mam porównanie do heliosa z Ionsa po którym po 50 mcg łapy się telepały konkretnie i czuć było moc
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 366 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 24945
mora542
Zacząłem dawkowanie od 40mcg i nic nie poczułem, w ciągu kilku dni zwiększyłem do dawki 120mcg na czczo i dalej nic, ciśnienie jakie było, tętno wzrosło z 85 do 95, odczuć brak, mam porównanie do heliosa z Ionsa po którym po 50 mcg łapy się telepały konkretnie i czuć było moc

Jak nie ma skutków ubocznych to nie działa. Testosteron jak podbijesz z 350 na 500 to też nie działa bo nie czujesz ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6634 Napisanych postów 16739 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399233
to jest chyba troche inny srodek...

ja mialem clena z db, bralem na 3 rozne sezony(3 rozne lata) 3 rozne batche i od 40mcg czulem sie jak na kacu, telepawka i tetno w spoczynku podbite o 15-20. pozniej mialem dna i jak bym bral placebo, dalem ziomkowi i to samo, czyli dziala czy nie? okazalo sie w dna byl tynk z sufitu, wielu ludzi pisalo to samo tutaj na forum, wiec albo dna bylo lepsze bo nie bylo sajdow a db przesypane?

rozumiem ze sa ludzie, ktorych sajdy tykaja mniej ale bez przesady ze ktos pizga 120mcg clena i troche podbite tetno, co nie musi byc od samego clenu.

wez inna firme i sprawdz samemu.
4

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 4 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 625
vexoo0104
mora542

Jak nie ma skutków ubocznych to nie działa. Testosteron jak podbijesz z 350 na 500 to też nie działa bo nie czujesz ?

Ale co Ty porównujesz? Testosteron sprawdzasz na podstawie badań czy działa czy nie, nie musisz go czuć, natomiast jeśli 120mcg clena nie zwiększa nawet ciśnienia o 5 jednostek, nie czujesz ani trochę wzrostu energii lub czegokolwiek to chyba troszkę inna sprawa co?
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3098 Napisanych postów 25076 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415049
No skoro ktoś odczuwa skutki uboczne na clenie firmy X to będzie je odczuwal na każdej innej w której jest to co powinno bo tak na clen reaguje. Skoro tego nie czuje to znaczy że coś jest nie tak z dana firma.
Nie ma możliwość żeby jedno czuł a drugie nie a w środku było by to samo, to logiczne chyba
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51933 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
mora542

AC ma problemy z prasą ,co było już wrzucane zdjęcia (nie mówię tu o brak logo,ale o grubości samych tabsów)
Bierz pod uwagę,że piszesz o środku podawanym w mcg,a nie w mg (temu mało UG wgl clen produkuje)
Nie zdziwił bym się jak by było tak jak w przypadku mały Tiger jakoś tak? Jedne tabs nieodczuwalny,drugi wywalał z papci i mógł narobić kłopotów

Lab4tox nawet nie bada clenu powołując się na awaryjne maszyny
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 49 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 884
mora542

Clen zawsze kopie , jak nie przyjmujesz go winnych warunkach codziennie czyt. Z jakimiś lekami .

Ja przy 25 mcg heliosa z Ionsa muszę odpocząć przed treningiem chwilę , a przypomnę że helios to clen i joha gdzie to cleń wywołuje pierwsze skutki uboczne czyli telepanie :)

Jak ważysz 130kg to może za mała dawka , mnie przy 95kg te 25mcg zamiata pod dywan
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 229 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 11882
Czy symex z nasa labs działa stosował ktoś od nich ten wynalazek niby ładnie to opakowane duże tab ale czy tam siedzi to co.ma być
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły