Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
1387
Napisanych postów
2200
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
57479
xplodesss
LevelPl
On nie poda wieku bo chce być incognito xDDD wiecie, w razie "W" to wiek nie będzie się zgadzal xDDD
Ciąg flaka
Nie ma jak to przyznać się że ma się flaka od SAA i w dodatku jest się pedałem xD więcej już nic nie musisz mówić ;) kończę wymianę zdań bo jestem konserwatystom;) nie wciąganiesz mnie w swoje lewackie przepychanki pełne tolerancji i poprawności politycznej
Szacuny
697
Napisanych postów
6812
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
68615
lordknaga
sorki ze sie wp*****lam miedzy wode a popite ale mam 40 i nie uwazam sie jeszcze za dziadka
Większość z nas jest tu po 40
6
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
294
Siemka panowie jak to jest w końcu z tym andro trzyma poziom dalej czy się zj**alo bo na różnych grupach fb twierdzą że zaniżone stężenie albo sam olej i polecają Pharma Genetics
Szacuny
11196
Napisanych postów
52054
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Govtes2
Siemka panowie jak to jest w końcu z tym andro trzyma poziom dalej czy się zj**alo bo na różnych grupach fb twierdzą że zaniżone stężenie albo sam olej i polecają Pharma Genetics
To ty nie wiesz !?!? Przewiń to forum do 30 stron wstecz, to wywnioskujesz, że Andro ever and forever AC Team
Zmieniony przez - xplodesss w dniu 2025-01-24 03:29:38
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
1387
Napisanych postów
2200
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
57479
Nawet jakby andro wałkowali chociaż nie sądze, to jaki jest sens zaniżać stężenia jak można słać normalny produkt (pełno wartosciowy) i zarabiać na wyrobionej już marce xDD brak logiki ale chvj, ja się nie znam xD
Szacuny
14
Napisanych postów
30
Na forum
355 dni
Przeczytanych tematów
1892
Govtes2
xDDD nie polecają na grupkach, tylko na jednej grupce, która jest założona przez handlarza Pharma Genetics - polecają go (Piotr w) w kółko te same 3-4 konta.
Ja z zasady nie biorę środków o których nie mogę poczytać przynajmniej w kilku miejscach, a o tym pharma genetics nigdzie poza tą grupką żadnego info nie ma. Uber piwniczny lab i w życiu bym nie zaryzykował. Co do AC to właśnie osoby z tej grupki twierdzą ze to gowno (ciekawe czemu xD). Ja tam trzymam się AC, brałem z dwóch różnych źródeł i mam 100% pewność że jest git.
Szacuny
11196
Napisanych postów
52054
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Te grupki na FB to wgl stan umysłu.. Niedawno taka akcja z venom co gość wstawił swoją mordę na tle środków i zawinęli jego i cały lab. Brand też niby najlpeszy,robiony na najlepszym magicznym oleju,a na zdj.polady jakieś gary,kubki po kawie syf obok chemikalia ;)