RABATY DO 90% I GRATISY W KOSZYKU! NIE CZEKAJ, PROMO TRWA DO WYCZERPANIA ZAPASÓW!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5336094

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1387 Napisanych postów 2200 Wiek 35 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 57479
xplodesss
LevelPl
On nie poda wieku bo chce być incognito xDDD wiecie, w razie "W" to wiek nie będzie się zgadzal xDDD

Ciąg flaka

Nie ma jak to przyznać się że ma się flaka od SAA i w dodatku jest się pedałem xD więcej już nic nie musisz mówić ;) kończę wymianę zdań bo jestem konserwatystom;) nie wciąganiesz mnie w swoje lewackie przepychanki pełne tolerancji i poprawności politycznej
4

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 697 Napisanych postów 6812 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 68615
lordknaga
sorki ze sie wp*****lam miedzy wode a popite ale mam 40 i nie uwazam sie jeszcze za dziadka

Większość z nas jest tu po 40
6

..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."

doradca C/S ze wskazaniem na combat

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Wiek 28 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 294
Siemka panowie jak to jest w końcu z tym andro trzyma poziom dalej czy się zj**alo bo na różnych grupach fb twierdzą że zaniżone stężenie albo sam olej i polecają Pharma Genetics
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 515 Napisanych postów 1510 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110942
Śmiga bez zmian
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11196 Napisanych postów 52054 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Govtes2
Siemka panowie jak to jest w końcu z tym andro trzyma poziom dalej czy się zj**alo bo na różnych grupach fb twierdzą że zaniżone stężenie albo sam olej i polecają Pharma Genetics

To ty nie wiesz !?!? Przewiń to forum do 30 stron wstecz, to wywnioskujesz, że Andro ever and forever AC Team

Zmieniony przez - xplodesss w dniu 2025-01-24 03:29:38
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 515 Napisanych postów 1510 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110942
A Ty dalej dzien w dzien placzesz...
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1387 Napisanych postów 2200 Wiek 35 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 57479
Nawet jakby andro wałkowali chociaż nie sądze, to jaki jest sens zaniżać stężenia jak można słać normalny produkt (pełno wartosciowy) i zarabiać na wyrobionej już marce xDD brak logiki ale chvj, ja się nie znam xD
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 30 Na forum 355 dni Przeczytanych tematów 1892
Govtes2

xDDD nie polecają na grupkach, tylko na jednej grupce, która jest założona przez handlarza Pharma Genetics - polecają go (Piotr w) w kółko te same 3-4 konta.

Ja z zasady nie biorę środków o których nie mogę poczytać przynajmniej w kilku miejscach, a o tym pharma genetics nigdzie poza tą grupką żadnego info nie ma. Uber piwniczny lab i w życiu bym nie zaryzykował. Co do AC to właśnie osoby z tej grupki twierdzą ze to gowno (ciekawe czemu xD). Ja tam trzymam się AC, brałem z dwóch różnych źródeł i mam 100% pewność że jest git.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11196 Napisanych postów 52054 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Te grupki na FB to wgl stan umysłu..
Niedawno taka akcja z venom co gość wstawił swoją mordę na tle środków i zawinęli jego i cały lab.
Brand też niby najlpeszy,robiony na najlepszym magicznym oleju,a na zdj.polady jakieś gary,kubki po kawie syf obok chemikalia ;)
...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Ekspert
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Protein drink
Polecane artykuły