Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4957990

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6650 Napisanych postów 16747 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399315
Czester0450
Witam wszystkich

Wie ktoś może czy Oxymedin (Igf Lr3) z Endogenic jest dobry? Wcześniej zamówiłem z Biolabu, ale kończy mi się już.
Chce go zamówić przez stronę Pro Peptydy. Chyba jest legitna ta stronka. Pisze pod nazwa nawet "Powered by Endogenic".

Jestem trochę nowy w temacie właśnie peptydów więc dlatego tak śmiesznie wypytuje.

Pozdrawiam

Zmieniony przez - Czester0450 w dniu 2025-01-16 05:03:43

nic smiesznego, poprostu pytasz i od tego jest ten temat

ogolnie endogenic ma dobra opinie jesli chodzi o towar, to jednak cenowo nie ma dobrej wiec jak ci nie szkoda, to bierz.
4

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Wiek 19 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 391
lordknaga
Czester0450
Witam wszystkich

Wie ktoś może czy Oxymedin (Igf Lr3) z Endogenic jest dobry? Wcześniej zamówiłem z Biolabu, ale kończy mi się już.
Chce go zamówić przez stronę Pro Peptydy. Chyba jest legitna ta stronka. Pisze pod nazwa nawet "Powered by Endogenic".

Jestem trochę nowy w temacie właśnie peptydów więc dlatego tak śmiesznie wypytuje.

Pozdrawiam

Zmieniony przez - Czester0450 w dniu 2025-01-16 05:03:43

nic smiesznego, poprostu pytasz i od tego jest ten temat

ogolnie endogenic ma dobra opinie jesli chodzi o towar, to jednak cenowo nie ma dobrej wiec jak ci nie szkoda, to bierz.

To elegancko, dzięki za odpowiedz!

Ogólnie jest promka 2x Igf Lr3 zestaw w cenie prawie jednego.

Zmieniony przez - Czester0450 w dniu 2025-01-16 14:14:25
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 37 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 612
Ipsum pharma warto brać?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 841 Napisanych postów 1886 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 29270
Angelo12345
Ipsum pharma warto brać?
Testosteron tak
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 37 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 612
A cała reszta? Master enan np.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 841 Napisanych postów 1886 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 29270
znajomy stoswał testosterony było ok, innych rzeczy nie mam pojecia nie brał od nich także nie wiadomo.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 215 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4775
Witam. Elite laboratories ktoś już testował? Deca, test działa, warto brać?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 1505 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110653
tescia testowałem to git
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 412 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 19671
Jacoo88
Armabol,Anubis nie będzie odstawał poziomem.
Z mediny miałem ino testy.

Swisschem i nasse całkowicie pomiń

Czemu Swiss ma pominąć? Ja z kilku labow jakie ostatnio bilem zostałem właśnie przy Swiss i obecnie wszystkie środki łącznie z hgh leci właśnie z tego labu, mi wchodzi idealnie, na następny dzień czasem nieraz nawet nie wiem gdzie wbijałem zero dyskomfortu itp.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 120 Napisanych postów 1046 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 31601
Też tak w zeszłym roku miałem, że próbowałem Swiss i chyba Novus i oba dobrze działały. A chyba z jednej stajni- takie moje odczucie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły