Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958003

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 980 Wiek 5 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 39075
jak squibb obecnie ? jakie t 3 polecacie ? uprzedzę odpowiedź często trafiałem na podróbę tiromelu . zadowolony byłem z t 3 androchemu ale chyba zakończyli produkcję bo nigdzie androchemu nie można dostać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 230 Napisanych postów 778 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12718
Cyp deca działa, obecnie odpoczywam na cyp meta, zero palenia pieczenia w przełyku po niej czy wzdęcia , a latka swoje mam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 105 dni Przeczytanych tematów 359
Witam

Mam pytanko

Co na dzień dzisiejszy jest prawilne na rynku? . Mam dostęp do Elephant i ESGEN FARMACIA . Czytałem o Elephant i opinie są różne a na temat ESGEN FARMACIA mógłby ktoś się wypowiedzieć ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 244 Wiek 27 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 3730
Winstrol z hyper pharma ktoś stosował bądź ktoś wie ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4755 Napisanych postów 5700 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52848
Xades111
Winstrol z hyper pharma ktoś stosował bądź ktoś wie ?

Miałem niedawno z Hyper - cypio, tirze i mt2, wszystko klepało.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 230 Napisanych postów 778 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12718
PABLITO198815
Witam

Mam pytanko

Co na dzień dzisiejszy jest prawilne na rynku? . Mam dostęp do Elephant i ESGEN FARMACIA . Czytałem o Elephant i opinie są różne a na temat ESGEN FARMACIA mógłby ktoś się wypowiedzieć ?

Słonika bym unikał, drugiego nie znam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 105 dni Przeczytanych tematów 359
A co możecie polecić najlepiej jednego laba cały asortyment
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Androchem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4755 Napisanych postów 5700 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52848
PABLITO198815
A co możecie polecić najlepiej jednego laba cały asortyment

Sporo tego jest, Monster, IONS, Emperor, Armabol, ostatnio testuję LordGen i też klepie.
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Wiek 19 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 391
Witam wszystkich

Wie ktoś może czy Oxymedin (Igf Lr3) z Endogenic jest dobry? Wcześniej zamówiłem z Biolabu, ale kończy mi się już.
Chce go zamówić przez stronę Pro Peptydy. Chyba jest legitna ta stronka. Pisze pod nazwa nawet "Powered by Endogenic".

Jestem trochę nowy w temacie właśnie peptydów więc dlatego tak śmiesznie wypytuje.

Pozdrawiam

Zmieniony przez - Czester0450 w dniu 2025-01-16 05:03:43
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły