Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4954999

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 250 Napisanych postów 680 Wiek 50 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 16298
No ale zobacz jak to brzmi... Daty to marketingowo, stężenia też marketingowo, bolesność w sumie też, bo jednak może się zdarzyć... Choinka też, więc że wysoka jakość to też tak marketingowo... Więc w sumie czym się tu podniecać. Jeśli komuś pasuje to będzie brał, a jeśli nie to nie. UG jak każdy inny. Do przetestowania.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 572 Napisanych postów 1289 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27009
Haaa :) co mi się morda tu uśmiała. Dobra idę po popcorn. A i tylko się nie bijcie tu

Zmieniony przez - Dugii2 w dniu 2025-01-13 15:48:47
3

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22046 Napisanych postów 31899 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885461
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 837 Napisanych postów 1881 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 29237
Ostatnio wpadł mi testo z Aurory jako blend 400mg/ml
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 257 Napisanych postów 825 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10551
Rynek to zweryfikuje a dla nas panowie im więcej labów na rynku tym większa konkurencja na czym też skorzystać można więc nie ma co się nie spinać i trzeba poczekać ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3098 Napisanych postów 25076 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415049
xplodesss
wincol
Imo bez sensu mówić w ogóle że się badania robiło skoro nie chce się ich pokazać a tym bardziej jak podaję się wynik tzn. czy wyszło dobrze czy kiepsko chociażby
.. jaki problem pokazać na to papier skoro wynik i tak się podało i nie jest to już żadna tajemnica .. nielogiczne to jest w ogóle. Jak ktoś nie chce się dzielić wynikami to niech o tym nie mówię najlepiej a nie "mam ale nie pokaże", "wyszło dobrze, ale nie udowodnię tego bo nie"

Weź mi kolejny mistrzu sprostuj proszę gdzie napisałem że mam badania? Znajdziesz taki wątek?
Napisałem coś innego, domyśl się jeden z drugim o co chodzi, jaśniej się już nie da.
W dodatku są tu stare wilki, którzy ten lab znają - pisali kiedyś, że jest bdb.

Albo macie, bo płakać będziecie:

Można było tak pomyśleć na podstawie tego

xplodesss
SięNiePoddawaj
Badałeś je osobiście?

Bardziej osobiście się już nie da.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 9 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 226
Brał ktoś ostanio cypio Emperor lab na bardzo gęstym oleju trudno nabrać to do strzykawki a jeszcze lepiej bo wstrzyknąć to trzeba użyć naprawdę siły żeby przepchać olej i się zastanawiam czy mi nie urwie zadka czy będzie bezbolesny czy wszystko oki z tym labem bo opini zero jak na razie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 257 Napisanych postów 825 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10551
jokero333x
Brał ktoś ostanio cypio Emperor lab na bardzo gęstym oleju trudno nabrać to do strzykawki a jeszcze lepiej bo wstrzyknąć to trzeba użyć naprawdę siły żeby przepchać olej i się zastanawiam czy mi nie urwie zadka czy będzie bezbolesny czy wszystko oki z tym labem bo opini zero jak na razie

Stary co druga strona ktoś wspomina o tym labie i chwalą sobie z tego co pamiętam .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 91 Napisanych postów 450 Wiek 50 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 80854
Mostkuje na enanie Emperor i normalnie wszystko nabierane , bezproblemowo . Dla mnie bezbolesny ale to kwestia indywidualna .

Anty / Anty

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 250 Napisanych postów 680 Wiek 50 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 16298
jokero333x

Nie bałbym się się gęstego oleju. Są osoby, które większe problemy mają z rzadkimi. Rozważ strzykawki luer lock. Duuuuża wygoda i przepchasz wszystko.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły