Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958060

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Daty ok, mogli dopracować.
Ale "gdzieś (to znaczy gdzie?) tam ktoś juz pisał, że nie jest tak kolorowo" nic głupszego nie mogłem przeczytać.
Jest co trzeba? jest. Nie boli? no nie boli. Działa jak należy? działa.
to po co szukać dziury w całym, niektórzy widzę nie pamiętają 2005-2010 jaka była lipa w Polsce, 2-4 laby i każdy połowę stężenia...

Zmieniony przez - xplodesss w dniu 2025-01-12 22:58:23
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 250 Napisanych postów 680 Wiek 50 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 16339
xplodesss

Ale "gdzieś (to znaczy gdzie?) tam ktoś juz pisał, że nie jest tak kolorowo" nic głupszego nie mogłem przeczytać.
to po co szukać dziury w całym, niektórzy widzę nie pamiętają 2005-2010 jaka była lipa w Polsce, 2-4 laby i każdy połowę stężenia...

To już Ci napiszę "mądrze": tu na forum SFD znalazł się użytkownik, który pisał, że boli. Był i taki, który musiał podgrzewać, bo środek się skrystalizował. Jak to obrazowo napisał - we vialu choinka. Takie zjawisko nie powinno występować przy trzymaniu w temp. pokojowej.

W latach 90. w PL były maluchy i polonezy, ale nadal nie będę jeździł 30-letnią beemką, bo... kiedyś były maluchy i polonezy.

Nie mam nic do Armabola, ale ten pimp mógłby być z Twojej strony nieco bardziej... hmm... subtelny chociaż.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
HTZ_fan
xplodesss

To już Ci napiszę "mądrze": tu na forum SFD znalazł się użytkownik, który pisał, że boli. Był i taki, który musiał podgrzewać, bo środek się skrystalizował. Jak to obrazowo napisał - we vialu choinka. Takie zjawisko nie powinno występować przy trzymaniu w temp. pokojowej.

W latach 90. w PL były maluchy i polonezy, ale nadal nie będę jeździł 30-letnią beemką, bo... kiedyś były maluchy i polonezy.

Nie mam nic do Armabola, ale ten pimp mógłby być z Twojej strony nieco bardziej... hmm... subtelny chociaż.

A dlaczego ma być bardziej subtelny? znam tą firmę od powstania, wiem o niej wszystko, a nawet więcej niż myślisz.
Soki były bolesne przez pierwszy rok, do czasu zmiany nośnika, teraz nie ma prawa nic zaboleć, ale wyjątki mogą się zdarzyć.
Skoro wiem, że cos jest bardzo dobre, to będę to świadomie zachwalał, a że jeden miał "choinkę" to i jednego może zaboleć, to są "leki" a nie ptasie mleczko.

Inie tylko Armabol jest b. dobry, bez problemu wymienię przynajmniej 10 innych labów o podobnej jakości (tylko z bolesnością może być różnie)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 1505 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110653
Badałeś je osobiście?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
SięNiePoddawaj
Badałeś je osobiście?

Bardziej osobiście się już nie da.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 215 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4775
Siema. Elite laboratories, jakaś nowość, ktoś zna, słyszał, testował? Warto wziąć?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 574 Napisanych postów 2798 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 94670
Ja mam teścia z elite. Nie długo będę go bił. Chłopaki sobie chwalą..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22061 Napisanych postów 31908 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885553
Tylko może warto, żeby wszyscy wiedzieli co było w podpisie użytkownika xplode, który Flex kazał usunąć. Był tam sklep z saa między innymi tego labu.

Ja tego labu nie znam i nie mam zdania. Ale jeśli mówisz że badales osobiście, a nawet bardziej To może warto podzielić się tymi badaniami. Tak to zostają tylko puste słowa gościa, który chce pchać swój towar.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
prz1993
Tylko może warto, żeby wszyscy wiedzieli co było w podpisie użytkownika xplode, który Flex kazał usunąć. Był tam sklep z saa między innymi tego labu.

Ja tego labu nie znam i nie mam zdania. Ale jeśli mówisz że badales osobiście, a nawet bardziej To może warto podzielić się tymi badaniami. Tak to zostają tylko puste słowa gościa, który chce pchać swój towar.

No. Tego labu i tego które Wy sami tu pchacie na tym forum.
Wiec nie ma to najmniejszego znaczenia, mogę się wypowiedzieć o innych także bardzo dobrze, których nie ma pod wspominanym przez Ciebie linkiem

Jak coś jest dobre to jest dobre i tak zostanie.

Zmieniony przez - xplodesss w dniu 2025-01-13 08:47:19
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22061 Napisanych postów 31908 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885553
No jednak ma to znaczenie. Ale ja też nie mówię przecież, że lab nie jest dobry. Nie używałem, więc się nie wypowiadam. Tylko proszę o te badania które robiłeś.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły