Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4955075

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1226 Napisanych postów 2035 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54669
A co ci dają te estry?

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 586 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 14282
LevelPl
A co ci dają te estry?

Dupy mogły by dać jak by były kobietami 4 na jednego, rozszarpały by mnie dzikuski w łożu rozkoszy, albo ja ubili bym je pałą zanim one rozszarpały by mnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1226 Napisanych postów 2035 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54669
Testosteron to testosteron, nie doszukują się magicznych właściwości estrów ;) leciałem długo na aptecznej omce (4estry) i po przejściu na cypio różnicy nie odczułem ;)

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 837 Napisanych postów 1881 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 29237
Po wbiciu aptecznej omki jednorazowo 2ml czyli 500mg czuć po godzienie działanie propionanu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 586 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 14282
LevelPl
Testosteron to testosteron, nie doszukują się magicznych właściwości estrów ;) leciałem długo na aptecznej omce (4estry) i po przejściu na cypio różnicy nie odczułem ;)

To spróbuj przejść z cypio na sustę albo omkę tylko żeby obie były legitne 4 estrowe, jezeli tam są 4 estry to będzie czuć zmianę tych estrów, od samopoczucia po tą sustanolową pompę co daje motywacji do kolejnych treningów, zwłaszcza jak nie leci się teścia solo tylko w parze np z deką
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
axi_24
LevelPl

To spróbuj przejść z cypio na sustę albo omkę tylko żeby obie były legitne 4 estrowe, jezeli tam są 4 estry to będzie czuć zmianę tych estrów, od samopoczucia po tą sustanolową pompę co daje motywacji do kolejnych treningów, zwłaszcza jak nie leci się teścia solo tylko w parze np z deką

Sustanolowa pompę? Za dużo się legend o magicznej omce nasłuchałes ;) tak jak już pisałem, przerobiłem 60strzaloe apteki bo też wierzyłem w tą magię ale czar prysł
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 1503 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110611
Ciekawie się zapowiada :D
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
LevelPl
axi_24
LevelPl

Sustanolowa pompę? Za dużo się legend o magicznej omce nasłuchałes ;) tak jak już pisałem, przerobiłem 60strzaloe apteki bo też wierzyłem w tą magię ale czar prysł

widzę że temat zbacza z kursu, pytanie było takie czy ktoś bił suste Tevo albo w ogóle ich środki i ma opinie o labie, przegrzebalem trochę forum widziałem opinie o trenie, ze dobry to idąc tym tropem jak tren dobry to reszta środków pewnie tez ? Bił ktoś coś jeszcze z Tevo ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 572 Napisanych postów 1289 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27009
Każdy reaguje inaczej

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 76 Napisanych postów 734 Wiek 35 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 8732
Soda jest jeszcze w obiegu czy koniec?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły