Złap SUPER OKAZJE! SPRAWDŹ TERAZ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5385598

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1409 Napisanych postów 2214 Wiek 35 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 57702
A co ci dają te estry?

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 586 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 14282
LevelPl
A co ci dają te estry?

Dupy mogły by dać jak by były kobietami 4 na jednego, rozszarpały by mnie dzikuski w łożu rozkoszy, albo ja ubili bym je pałą zanim one rozszarpały by mnie
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1409 Napisanych postów 2214 Wiek 35 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 57702
Testosteron to testosteron, nie doszukują się magicznych właściwości estrów ;) leciałem długo na aptecznej omce (4estry) i po przejściu na cypio różnicy nie odczułem ;)

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 909 Napisanych postów 2022 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 30688
Po wbiciu aptecznej omki jednorazowo 2ml czyli 500mg czuć po godzienie działanie propionanu.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 586 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 14282
LevelPl
Testosteron to testosteron, nie doszukują się magicznych właściwości estrów ;) leciałem długo na aptecznej omce (4estry) i po przejściu na cypio różnicy nie odczułem ;)

To spróbuj przejść z cypio na sustę albo omkę tylko żeby obie były legitne 4 estrowe, jezeli tam są 4 estry to będzie czuć zmianę tych estrów, od samopoczucia po tą sustanolową pompę co daje motywacji do kolejnych treningów, zwłaszcza jak nie leci się teścia solo tylko w parze np z deką
...
Napisał(a)
Ekspert
axi_24
LevelPl

To spróbuj przejść z cypio na sustę albo omkę tylko żeby obie były legitne 4 estrowe, jezeli tam są 4 estry to będzie czuć zmianę tych estrów, od samopoczucia po tą sustanolową pompę co daje motywacji do kolejnych treningów, zwłaszcza jak nie leci się teścia solo tylko w parze np z deką

Sustanolowa pompę? Za dużo się legend o magicznej omce nasłuchałes ;) tak jak już pisałem, przerobiłem 60strzaloe apteki bo też wierzyłem w tą magię ale czar prysł
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 516 Napisanych postów 1511 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110979
Ciekawie się zapowiada :D
1
...
Napisał(a)
Początkujący
LevelPl
axi_24
LevelPl

Sustanolowa pompę? Za dużo się legend o magicznej omce nasłuchałes ;) tak jak już pisałem, przerobiłem 60strzaloe apteki bo też wierzyłem w tą magię ale czar prysł

widzę że temat zbacza z kursu, pytanie było takie czy ktoś bił suste Tevo albo w ogóle ich środki i ma opinie o labie, przegrzebalem trochę forum widziałem opinie o trenie, ze dobry to idąc tym tropem jak tren dobry to reszta środków pewnie tez ? Bił ktoś coś jeszcze z Tevo ?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 592 Napisanych postów 1329 Wiek 41 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 28195
Każdy reaguje inaczej

Dugi

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 76 Napisanych postów 738 Wiek 36 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 8763
Soda jest jeszcze w obiegu czy koniec?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

swieta
Polecane artykuły