Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4954990

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 572 Napisanych postów 1289 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27009
Zapomniałem tam dopisać shree. To też byl bdb labszkoda że te Łaby już nie śmigają po pl

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 20 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 4270
Zna ktoś Anabolic Cheat ?
Szukam GW-501516 CARDARINE i napotkałem się na coś takiego . Cardaryna wychodzi bardzo rozsądnie cenowo 100tabletek po 10mg ciut ponad stówę z wysyłką przy zamówieniu dwóch opakowań . Inne produkty już cenowo na normalnym poziomie ale ciekawy jestem Mastera i Oxandrolonu z tego labu .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6634 Napisanych postów 16739 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399233
na tamte lata jak balkan pizgal prawie kazdego to pamietam najlepiej wchodzacym labem, bez zadnych przygod byl testolic ale tez jakos dlugo go na rynku nie bylo i nagle wsiakl.
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5628 Napisanych postów 4496 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26224
Oj balkana tez dobrze wspominam pamiętam test suspension 3szoty i na płaskiej 20kg plus .. jeszcze z tamtych lat bionche bylo dobre mieli propa 150mg na 1ml

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 572 Napisanych postów 1289 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27009
Z bioniche biłem dużo żeczy kiedyś było ok ale nie tak dobre jak wyżej wymienione

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Arkus P
wlasnie wybieram sie z sentymentu do Indii kupic pare flakonow Alphy i Shree ;D

Zazdro
Ja jakbym tam poleciał to ju go wie czy bym wrucil ;)
1

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4734 Napisanych postów 5692 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52782
I co byś tam robił? Srał do Gangesu? To niereformowalny naród, gdzie higiena jest na poziomie późnego średniowiecza w Europie. Dzieli ich wiele od nowożytności... mają atomówkę, a srają na ulicach z krawężnika... Sorry za off
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6634 Napisanych postów 16739 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399233
to juz lepiej leciec do tajlandii, tanio, pelno silowni, dobre zarcie a alphe kupic w sklepie z suplami
2

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3175 Napisanych postów 13767 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 186590
Lord w ktorym to sklepie z suplami jest alpha? daj namiar chętnie podjade

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Arkus P
Lord w ktorym to sklepie z suplami jest alpha? daj namiar chętnie podjade

tony huge wrzucal film jakis czas temu, jak wszedl do sklepu w tailandii i mieli caly asortyment alphy wlasnie jak znajde to podlinkuje.

?t=107

Zmieniony przez - lordknaga w dniu 12/24/2024 10:43:21 AM
3

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły