Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958006

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
LautaroM
lodzianin1
Bzdura AC jest cały czas dostępne

jest opcja sprawdzenia czy moje rzeczy są oryginalne?

Jest temat gdzie można zdjęcia wklejać
Ale nie słyszałem o podrobkach ac w Polsce

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1290 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27017
LevelPl
Bo jak się ma wyobrażenia że walniesz kilka zastrzyków i odrazu jesteś jak pan z okładki KIFu to później jest zawód i towar chvjowy xD

No tak ludki myślą że zrobią 1-2 cykle i będą już wyglądać jak pro

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 218 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 11333
Firma Anubis warta uwagi? I gdzie znajdę na opakowaniu kod do weryfikacji na ich stronie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Mejden
Firma Anubis warta uwagi? I gdzie znajdę na opakowaniu kod do weryfikacji na ich stronie?

Warta.
Sam używam. Kod jest na samych testach w formie zdrapki na opakowaniu.
Ale nie sugeruj się tym,bo nie każde wchodzą i tak
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6650 Napisanych postów 16747 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399315
kody w ug czasem dzialaja czasem nie a imo sa tak samo przydatne i warte info jak data waznosci na tychze srodkach to nie sa czasy, ze sa 3 firmy na krzyz i ktos wali podrobki/kopie

pamietam jajca jak mialem balkana i jeden kod wchodzil, drugi nie a oba pizgaly tak samo - ze nogi urywalo no i oba dzialaly
2

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 841 Napisanych postów 13752 Wiek 52 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 127256
Fakt, z Balkanem był problem z kodami. Trzeba było dokładnie przepisać, a z tym był problem niekiedy z powodu nadruku. Ale tak, czy tak, zawsze dobrze działał (szczególnie orale bardzo sobie wtedy chwaliłem).
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 220 Wiek 30 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 4055
Towar jak towar. Niczego nie odbiegający działaniem od dzisiejszego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1290 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27017
przemo94
Towar jak towar. Niczego nie odbiegający działaniem od dzisiejszego

Balcan i Alpha org. Działały lepiej niż inne. Może były przesypane lub jakość wypełniaczy czystość dla mnie lepiej to klepalo
1

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
W tamtych czasach biłem przeróżne UG. Puzniej już pełno fake alphy i balcana

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3175 Napisanych postów 13767 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 186590
wlasnie wybieram sie z sentymentu do Indii kupic pare flakonow Alphy i Shree ;D
2

Brak podpisu

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły