Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958043

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1112 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
lordknaga
dlaczego malo mozliwe, ze surowiec jest importowant z azji? to ze cos jest z tamtad, to jest gorsze czy co? niech i sobie bedzie import z somalii, byle by bylo to co ma w tym byc. duzo rzeczy, ktore uzywamy, elektronika, ciuchy, auta, jest tam robione i nikt nie narzeka.

Chodziło mi o odczucia ludzi z praktyko maja porównanie omki surowiec czechy a surowiec chiny

Wiem ze teraz wszystko robia indie czy chiny

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1240 Napisanych postów 2043 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54754
Ja tam miałem czeska omke lata temu i dupsko urywało i nie zrobiłem się Hulkiem xD 60mpulek męczarni xDDD

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 94 Na forum 224 dni Przeczytanych tematów 1706
jak to jest teraz z androchem, bo zobaczylem na grupce fb, ze strasznie duzo osob zaczelo pisac ze ich juz nie ma jakis czas i albo ktos ma zapasy albo fake
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
Normalnie AC jest cały czas
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 100 Napisanych postów 6782 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 50554
LevelPl
Jacoo88
Kto pisze o dokładnym.
Stosuje ktoś gram testa i widzi,że mu skale zamyka 3500ng/dl i myśli,że jest wszytko ok,a partii nie ma przebadanej..
No ale jak to woli

Z tym testem nie jest tak wesoło jak się wydaje, jest wiele czynników i każdy jest indywidualna jednostką;) znajomy leci 350 testa tygodniowo apteki prolangatum, więc tu badać nie trzeba bou lekarz recki wypisuje i sam wybiera z apteki. Robiąc iniekcje e3d miał testa 12 gdzie górne widełki 9 Badania w dzień iniekcji ale przed zastrzykiem. Gdy przeszedł na dawkowanie e2d taka sama dawka tygodniowo i ten sam sposób badania w dzień iniekcji ale przed. I testa już 19 już wyszedł ;) chłop skazany na bicie ed/e2d ;) i teraz pomyśl jak ktoś robi iniekcje e5d bo taki okres poltrwania środku i wali ten gram testa i po 5dniach od iniekcji test leci na łeb na szyję i panika że towar chvjowy

Ja sam na sobie dawno już stwierdziłem, że nawet długi estr być lepiej taką samą dawkę tygodniowo, ale rozłożoną na e2d i jest stabilniej i lepiej i tak też od dawna daję.
4
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 123 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4655
HCG Endogenic wersja 2500ui, a 5000ui. Testował ktoś może na odbloku i ma porównanie czy jest różnica w stężeniu?? Po przetestowaniu wiekszości HcG śmiem wątpić w te wersje co niby mają 5000ui
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 100 Napisanych postów 6782 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 50554
Retro Klasyk
HCG Endogenic wersja 2500ui, a 5000ui. Testował ktoś może na odbloku i ma porównanie czy jest różnica w stężeniu?? Po przetestowaniu wiekszości HcG śmiem wątpić w te wersje co niby mają 5000ui

Bo większość underów jest ch**owa. Endogenic miałem i jeden i drugi, ale nie na odbloku (bo miałem spróbować tylko raz wejść na cykl i zrobić odblok ale jakoś jeszcze nie wyszło zejść z niego) i jajka puchły. Więc myślę, że oba są ok.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1240 Napisanych postów 2043 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54754
Jajka puchły powiadacie? XDDD

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 123 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4655
No pytanie czy warto dopłacać te 40 zeta nie mając pewności że wersja 5000ui nie pochodzi ze starego sortu gdzie jakies Magnyle czy Imperiale w tej ilości w ogóle nie działały
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 1505 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110653
LautaroM
jak to jest teraz z androchem, bo zobaczylem na grupce fb, ze strasznie duzo osob zaczelo pisac ze ich juz nie ma jakis czas i albo ktos ma zapasy albo fake

jest normalnie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły