Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958217

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1112 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
colin2000
Mo9im zdaniem na odblok musi być sprawdzony sprzęt. Jeśli jest poza apteczny jest zawsze ryzyko nie przywrócenia gospodarki hormonalnej do równowagi. Rozumiem że nie ma swobodnego dostepu do SERM ów, HCG, HMG aptecznych w tym wzgledzie alternatywą są undery. Z mojego doswidczenia mogę stwierdzić że AC jest naprawdę ok.

Ja hmg andro nie czułem
Jak później dałem aptekę to od razu odczułem lepsze samopoczucie i lekki powrót libido na odbloku
Ale pewnie dam jeszcze raz szanse bo widzę under mamy chyba tylko androchem i endogenic

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Androchem już chyba nie ma hmg,ale nie jestem pewien.
Luna pharm ma ( ale ja labu nie znam )
Od niedawna właśnie Endogenic wprowadziło
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 19 Wiek 4 lata Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 517
lucek222
Lecterxhannibal
lucek222
Dugii2
Andro dose. Ions. Np
ionsa już nie ma i nie będzie chyba ze ktoś ma jakieś resztki

Chyba mylisz z panaxem, bo ions ma się dobrze.
to czego jak pisałem do moich dostawców co tyle lat brałem ionsa i to u paru chlopów co mieli ten lab powedzieli że ions już nie dostępny tak samo monster poleciał i pare jeszcze innych labów i gdzie byś nie napisał nikt juz niema w ofercie inosa chyba że z jakiś zapasów

No dobra wbije i dam znać czy ta eTa ma p******nięcie czy lipa. Dzięki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 19 Wiek 4 lata Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 517
Dugii2
CheezMaker
lucek222
Dugii2
Andro dose. Ions. Np
ionsa już nie ma i nie będzie chyba ze ktoś ma jakieś resztki

No właśnie mi się ostało trochę ale to nie wystarczy, na 3 tygodnie mój dostawca jest po za krajem i mam do wyboru eTa i czy to by dało radę bo nie chce w czasie trwania cyklu mieć downpeak co myślisz myślicie

Kolego jak widzisz nikt nie zna eta pierwszy raz widzę taką nazwę co nie znaczy że g****. Wes se jeden flakon wbij.

Tak zrobię, a testa wiem badam sobie teraz przed cyklem wynik 443,5 ng norma 197 do 600 ileś więc jak na wiek 33 lata i 3 lata na bombie myślę, że nie jest źle dla tych co mówią, że potem jest lipa :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
AC ma teraz hmg
4

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 94 Na forum 224 dni Przeczytanych tematów 1706
ktoś się wypowie na temat dose generic?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920911
Dose bardzo dobry lab.testowame większość pozycji na przestrzeni wielu lat niestety resztki krążą bo podobno lab już nie gotuje.

Zmieniony przez - Mumin222 w dniu 2024-12-11 20:29:12
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
mam dila co proponuje od ręki, teraz zagwostka czy nie fake
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920911
Być może wyprzedaje zapasy. Nigdy nie słyszałem o fejkach dose.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ogólnie myślałem, ze to jakis nieznany lab, bo mało o nim
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły