Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4955000

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 4804 Wiek 6 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 35371
Endogenic exemestan. Legit czy fejk?

Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice

Pozdro Gainer Team Bez Maka

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 10 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1822
Jak dobre źródło, to działa jak powinno ;p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 4804 Wiek 6 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 35371
A pregnyl z msd. Wiadomo że nie apteka. Śmigają teraz same fejki? Loteria czy jak to wygląda? Pozdro

Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice

Pozdro Gainer Team Bez Maka

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106297 Napisanych postów 378321 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711583
W_ojtek23
UFO36
W_ojtek23
cyga11
Witam. Jakieś opinie panowie na temat labu Emperor? intersuje mnie cypionat, winstrol tabletki i yohimbina. Testował ktoś może exemestan z Endogenic? pozdrawiam

Wziąłem na testy prime. Leci od 2 tyg. E3d 125mg testa+ 100mg primy emperor. Jeżeli chodzi o olej to wszystko ok, żadnych stanow zapalnych itd. Samopoczucie na pewno na +, więc jakieś dht na pewno tam siedzi Po dorzuceniu primy IA odstawione. Po 2 tyg wynik e2 52, gdzie norma jest do 42. Przy tej dawce testa i bez IA miałbym raczej wyżej, więc chyba prima coś hamuje aromatyzację.

Ja lecę już od dłuższego czasu prime z Emperor, badałem ją i wszystko bdb. Będzie Pan zadowolony

Wziąłem GH na testy, zobaczymy

Widziałem te badanie primy. Jednak do każdych publikowanych badań podchodzę z dystansem. Nie wiadomo, czy są obiektywne, czy osoba nie jest związana z labem. Jak sam bym wysłał, bym wierzył
Btw, orientuje się ktoś jaką ilość soku lab wymaga do badania? Czy wystarczy np. pozostawiony 1 ml w flakonie, lub 1 ml nabrany w strzykawkę?

Zmieniony przez - W_ojtek23 w dniu 2024-12-02 10:29:39

Wystarczy

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 67 Wiek 36 lat Na forum 190 dni Przeczytanych tematów 1257
W_ojtek23
UFO36
W_ojtek23
cyga11
Witam. Jakieś opinie panowie na temat labu Emperor? intersuje mnie cypionat, winstrol tabletki i yohimbina. Testował ktoś może exemestan z Endogenic? pozdrawiam

Wziąłem na testy prime. Leci od 2 tyg. E3d 125mg testa+ 100mg primy emperor. Jeżeli chodzi o olej to wszystko ok, żadnych stanow zapalnych itd. Samopoczucie na pewno na +, więc jakieś dht na pewno tam siedzi Po dorzuceniu primy IA odstawione. Po 2 tyg wynik e2 52, gdzie norma jest do 42. Przy tej dawce testa i bez IA miałbym raczej wyżej, więc chyba prima coś hamuje aromatyzację.

Ja lecę już od dłuższego czasu prime z Emperor, badałem ją i wszystko bdb. Będzie Pan zadowolony

Wziąłem GH na testy, zobaczymy

Widziałem te badanie primy. Jednak do każdych publikowanych badań podchodzę z dystansem. Nie wiadomo, czy są obiektywne, czy osoba nie jest związana z labem. Jak sam bym wysłał, bym wierzył
Btw, orientuje się ktoś jaką ilość soku lab wymaga do badania? Czy wystarczy np. pozostawiony 1 ml w flakonie, lub 1 ml nabrany w strzykawkę?

Zmieniony przez - W_ojtek23 w dniu 2024-12-02 10:29:39

Ja jestem jedyni użytkowanikiem, nie mam nic wspólnego z nimi.

Co do badań to pamiętaj że jeżeli jesteś Wrocławia albo masz tu kogoś znajomego to możesz odebrać flakon. Ja tak zrobiłem. Z tego co mówił właściciel to do badania potrzeba 1ml
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 382 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 15289
Proszę o opinie o npp z ions bił ktoś dzięki pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3175 Napisanych postów 13767 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 186590
Ions dobry lab

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 94 Na forum 221 dni Przeczytanych tematów 1706
ktos sie wypowie na temat oxy i masteronu AC?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5628 Napisanych postów 4496 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26224
LautaroM
ktos sie wypowie na temat oxy i masteronu AC?

Działa jak należy
2

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4734 Napisanych postów 5692 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52782
maćkowiak
Proszę o opinie o npp z ions bił ktoś dzięki pozdro

Pewniak, możesz śmiało bić.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły