Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958035

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1240 Napisanych postów 2043 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54754
W_ojtek23
cyga11
Witam. Jakieś opinie panowie na temat labu Emperor? intersuje mnie cypionat, winstrol tabletki i yohimbina. Testował ktoś może exemestan z Endogenic? pozdrawiam

Wziąłem na testy prime. Leci od 2 tyg. E3d 125mg testa+ 100mg primy emperor. Jeżeli chodzi o olej to wszystko ok, żadnych stanow zapalnych itd. Samopoczucie na pewno na +, więc jakieś dht na pewno tam siedzi Po dorzuceniu primy IA odstawione. Po 2 tyg wynik e2 52, gdzie norma jest do 42. Przy tej dawce testa i bez IA miałbym raczej wyżej, więc chyba prima coś hamuje aromatyzację.

Nie coś tylko uwala estro ;) u mnie leciały dawki 1-2 prima - test więc lepiej się pilnuj lepiej to masz prawie 1-1 i obstawiam że za miesiąc będzie poniżej wykrywalności

Zmieniony przez - LevelPl w dniu 2024-12-01 14:48:16
2

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 113 Napisanych postów 5079 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 96513
I przy stosunku 1-2 jak estro po dłuższym czasie? Do ilu zeszło? Trzymało się na stałym poziomie, czy ciągle była tendencja ku dołowi?

Co 2 tyg będę kontrolne badania e2 robić.

Zmieniony przez - W_ojtek23 w dniu 2024-12-01 15:38:20
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1240 Napisanych postów 2043 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54754
Mi się trzymało w okolicy 50 +/- ;) więc zbadaj się za dwa/tygodnie czy miesiąc jak to już na dłuższą metę wygląda jak prima się już wkręci ;)
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
lodzianin1

Lodzianin priv - potrzebuję porady do odbloku.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 67 Wiek 36 lat Na forum 193 dni Przeczytanych tematów 1257
W_ojtek23
cyga11
Witam. Jakieś opinie panowie na temat labu Emperor? intersuje mnie cypionat, winstrol tabletki i yohimbina. Testował ktoś może exemestan z Endogenic? pozdrawiam

Wziąłem na testy prime. Leci od 2 tyg. E3d 125mg testa+ 100mg primy emperor. Jeżeli chodzi o olej to wszystko ok, żadnych stanow zapalnych itd. Samopoczucie na pewno na +, więc jakieś dht na pewno tam siedzi Po dorzuceniu primy IA odstawione. Po 2 tyg wynik e2 52, gdzie norma jest do 42. Przy tej dawce testa i bez IA miałbym raczej wyżej, więc chyba prima coś hamuje aromatyzację.

Ja lecę już od dłuższego czasu prime z Emperor, badałem ją i wszystko bdb. Będzie Pan zadowolony

Wziąłem GH na testy, zobaczymy
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 526
jakie mk i ostarynę polecicie?
ostatnio brałem lunapharm ale rozważę też inne możliwości

Zmieniony przez - coreq93 w dniu 2024-12-02 09:05:28
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 230 Napisanych postów 778 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12718
Jak byłeś zadowolony to nie zmieniaj.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 113 Napisanych postów 5079 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 96513
UFO36
W_ojtek23
cyga11

Ja lecę już od dłuższego czasu prime z Emperor, badałem ją i wszystko bdb. Będzie Pan zadowolony

Wziąłem GH na testy, zobaczymy

Widziałem te badanie primy. Jednak do każdych publikowanych badań podchodzę z dystansem. Nie wiadomo, czy są obiektywne, czy osoba nie jest związana z labem. Jak sam bym wysłał, bym wierzył
Btw, orientuje się ktoś jaką ilość soku lab wymaga do badania? Czy wystarczy np. pozostawiony 1 ml w flakonie, lub 1 ml nabrany w strzykawkę?

Zmieniony przez - W_ojtek23 w dniu 2024-12-02 10:29:39
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Serio Ci szkoda całego flakonu? XD
Napisz do labu który bada i się zapytaj ;)

Zmieniony przez - LevelPl w dniu 2024-12-02 10:43:36

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
LevelPl
Serio Ci szkoda całego flakonu? XD
Napisz do labu który bada i się zapytaj ;)

Zmieniony przez - LevelPl w dniu 2024-12-02 10:43:36

Nie będzie chłop rósł na moim soku

Prima tania nie jest, jeżeli nie ma potrzeby, to po co wysyłać całe 10ml ?
2
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły