Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958046

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 17 Wiek 35 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 585
Witam. Jakieś opinie panowie na temat labu Emperor? intersuje mnie cypionat, winstrol tabletki i yohimbina. Testował ktoś może exemestan z Endogenic? pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3103 Napisanych postów 25079 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415125
Cypio i johe bralem osobiście, wino kolega bral, wszystko z ww mogę polecić.

Co do exe endogenic to ten co był wczesniej po 12.5mg na pewno działał bardzo dobrze , sam bralem.
Ten po 25mg/tabl to parę osób mówiło że działa gorzej jak ten poprzedni, stwierdzone po badaniach estro. Nie wiem czy to zbieg okoliczności, czy ogólnie słabsze działanie exe na daną osobą czy faktycznie coś nie do końca z tym jest ok
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 33 Wiek 30 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2285
Mumin222
Potwierdzam tirze z andro rewelacja.

Ile mg na tydzień leciało na początek ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 17 Wiek 35 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 585
"Wincol" dziękuję za konkretną odpowiedź na moje pytania. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10154 Napisanych postów 30041 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 610309
Emperor bierz w ciemno, sam właśnie tego labu używam dłuższy czas i jestem bardzo zadowolony:) poza tym na bieżąco jest badany i Wszytsko trzyma poziom jak trzeba
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10154 Napisanych postów 30041 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 610309
modlic
Jacoo88
kikan181
Siemka Panowie ktoś miał styczność z firmą Medina pharma Labs ?

30vial cypio skrystalizowane. Ale to nauczka na przyszłość,że na mrozach nie trzymać paczek ;)
U mnie dość popularny ten lab,sam korzystałem z ich środków

A ja latem miałem teraz, co były te upały po 50 stopni z 10 szt, 2.

Musiało być przelane stężenie dlatego się skrystalizowało ale to w niczym nie szkodzi
Daj do wrzątku i jest ok
Też nie raz mialem taki problem ale to właśnie z cypio z enanem nigdy się nie zdarzyło
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
Coś sknocone to nie od przesypsnia że się wytrąca
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 69 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3036
Ja tak kiedyś miałem z cypio z Andro. Ale tylko wystarczyło podgrzać w ciepłej wodzie i wymieszać.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 113 Napisanych postów 5079 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 96515
cyga11
Witam. Jakieś opinie panowie na temat labu Emperor? intersuje mnie cypionat, winstrol tabletki i yohimbina. Testował ktoś może exemestan z Endogenic? pozdrawiam

Wziąłem na testy prime. Leci od 2 tyg. E3d 125mg testa+ 100mg primy emperor. Jeżeli chodzi o olej to wszystko ok, żadnych stanow zapalnych itd. Samopoczucie na pewno na +, więc jakieś dht na pewno tam siedzi Po dorzuceniu primy IA odstawione. Po 2 tyg wynik e2 52, gdzie norma jest do 42. Przy tej dawce testa i bez IA miałbym raczej wyżej, więc chyba prima coś hamuje aromatyzację.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły