Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4954998

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 230 Napisanych postów 777 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12703
Jacoo88
kikan181
Siemka Panowie ktoś miał styczność z firmą Medina pharma Labs ?

30vial cypio skrystalizowane. Ale to nauczka na przyszłość,że na mrozach nie trzymać paczek ;)
U mnie dość popularny ten lab,sam korzystałem z ich środków

A ja latem miałem teraz, co były te upały po 50 stopni z 10 szt, 2.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 230 Napisanych postów 777 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12703
lodzianin1
Marcin Konieczny
Panowie. Wpadł mi w ręce rip nie istniejącej już firmy (to jest akurat nie istotne)

Skład

100mg test prop
100mg tren acetate
100mg master prop.

Nie mam zamiaru iść w tren, ale tak z czystej ciekawości zastanawia mnie fakt, czy w ogóle jest realne zmieścić taką zawartość w 1 ml?

Myślę że tak chociaż więcej one ripow ma 200 mg przeważnie

Ja tu nie chce znowu pisać o squibb, ale jest u nich 130 mg. Tak samo mają master p, jeden 80, drugi 100 mg.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 250 Napisanych postów 680 Wiek 50 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 16298
Jacoo88

30vial cypio skrystalizowane. Ale to nauczka na przyszłość,że na mrozach nie trzymać paczek ;)

I co wtedy? Wyrzucasz takie viale czy podgrzewasz i wbijasz? Jakoś do tej pory nie miałem sytuacji, aby coś mi się skrystalizowało, więc jestem ciekawy, co się wtedy robi...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51933 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Podgrzewacz dla dziecka na 40st 20/30min

W cypio.Pfizer w ulotce nawet chyba to jest.Co robić gdy

Zmieniony przez - Jacoo88 w dniu 2024-11-28 16:20:24
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 1833 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 22092
Gizmo123456
A tirzepatyd polecacie z jakiegoś labu ?

Jakieś pół roku temu Endogenic i sprawdz sobie SlavicLabs jak jeszcze dobrze w necie poszukasz znajdziesz kody rabatowe 10%-15% testowałem dla mnie ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 697 Napisanych postów 6810 Wiek 40 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 68293
Generacja_
Gizmo123456
A tirzepatyd polecacie z jakiegoś labu ?

Jakieś pół roku temu Endogenic i sprawdz sobie SlavicLabs jak jeszcze dobrze w necie poszukasz znajdziesz kody rabatowe 10%-15% testowałem dla mnie ok

Andro działa jak należy
3

..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."

doradca C/S ze wskazaniem na combat

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920911
Potwierdzam tirze z andro rewelacja.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Wiek 149 dni Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 232
Cześć, pierwsze pytanie czy ktokolwiek widział ktokolwiek wie - sermorelin? Kiedyś bywał dostępny Nouveaux Ltd. ale nigdzie nie widzę, wiecie czy ktoś ma oryginały lub inny sprawdzony?

Jeśli nie, to dobre źródło na CJC1295, GHRP2, MK677? Luna, MGN, Endogenic?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 96 Wiek 27 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2588
piotrq.sliwinski
Cześć, pierwsze pytanie czy ktokolwiek widział ktokolwiek wie - sermorelin? Kiedyś bywał dostępny Nouveaux Ltd. ale nigdzie nie widzę, wiecie czy ktoś ma oryginały lub inny sprawdzony?

Jeśli nie, to dobre źródło na CJC1295, GHRP2, MK677? Luna, MGN, Endogenic?

Endogenic i Luna są ok, jak masz dużo kasy to bierz
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły