Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958056

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6650 Napisanych postów 16747 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399315
tutaj niektorzy maja problemy jak bysmy mieli rok 2002...
3

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
Jeszcze pasuje sprawdzić pod kapslem czy nie ma dziurki w gumce
Kto teraz będzie testa walowal
7

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3103 Napisanych postów 25079 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415125
Looker81
Tak czy siak ktoś tego emperora bil testa ?

Tak możesz brac śmiało. Na ta chwile działa od nich wszystko jak trzeba od metki po hormon
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Wiek 43 lat Na forum 155 dni Przeczytanych tematów 1420
Tak zrobię ale to nie teraz muszę doprowadzić wątrobę do ładu po ostarynie. BTW po zaledwie 3tygodniach tego świństwa(20mg)dziennie polecanego w sumie smart brothers próby wątrobowe miałem ponad 500(przed jakoś koło 50) a test LH FSH w dolnej granicy normy. Jako osłonki tudce(też smart brothers) sylimaryne i essentiale, dodatkowo witaminy omege3 i kreatynę.

Wyj**ongos
Looker81
zastanawia mnie mnie emperor lab (lichtenstein), zamowilem fiolke enantatu teścia ale nie wiem czy to brac. Bardzo malo informacji, dodatkowo na opakowaniu jest info ze niby jak sie potrze etykiete to kod seryjny sie pokaze ktory mozna sprawdzic na stronie producenta. Nic takiego nie ma, ktoś mial więcej do czynienia z tym labem, mysle czy to nie fake jakis...

Weź tego testa i ciesz się jego działaniem, a takimi sprawami jak kody zdrapki, czy inne zapewnienia o autentyczności produktu można sobie wsadzić w d… to under nie apteka, a to, że są laby, które moja te kody i można to sprawdzić to tylko marketing, żebyś niby myślał, że masz coś pewnego. Posiedź trochę na tym forum poczytaj sobie, a zrozumiesz, że to tylko nic niewarte zdrapki, bo i tak większość jest z tego samego kierunku :) pozdrawiam !

Zmieniony przez - Looker81 w dniu 2024-11-26 18:25:05
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 33 Wiek 30 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2285
Jak myślicie jakie środki teraz się wałkuje najczęściej?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
To co się najbardziej opłaca
Hgh
Halo
Prima
Oxa
Master ,tren
Chociaż jest naprawdę u nas dobrze z jakością teraz oraz zawartością

Kiedyś oxa to był rarytas ,primka również( byla apteka ale.cena zabijala )eq nie było też do dostania dobrego
Z czasem się mocno poprawiło
Teraz wszystko idzie już kupić ok chociaż.ja twierdzę że nie ma igfu ale mocno się tym juz nie interesuje od kilku lat
1

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 33 Wiek 30 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2285
A tirzepatyd polecacie z jakiegoś labu ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Gizmo123456

A.do czego masz dojście?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920911
Tirze brałem z andro i działał znakomicie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4755 Napisanych postów 5700 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52848
Gizmo123456

5mg najtaniej teraz śmiga z Hyper Labs i działa jak należy.
2
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły