Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958077

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Wiek 43 lat Na forum 155 dni Przeczytanych tematów 1420
zastanawia mnie mnie emperor lab (lichtenstein), zamowilem fiolke enantatu teścia ale nie wiem czy to brac. Bardzo malo informacji, dodatkowo na opakowaniu jest info ze niby jak sie potrze etykiete to kod seryjny sie pokaze ktory mozna sprawdzic na stronie producenta. Nic takiego nie ma, ktoś mial więcej do czynienia z tym labem, mysle czy to nie fake jakis...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1240 Napisanych postów 2043 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54754
A kto ma niby mało znany under podrabiać, super opłacalna sprawa xD

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 15 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 1754
Zdrapke masz na butli.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Wiek 43 lat Na forum 155 dni Przeczytanych tematów 1420
no wlasnie zdapalem juz cala etykiete na butli i nic nima:D

Wadim44
Zdrapke masz na butli.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 15 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 1754
Nie miałeś zdrapywać etykiety , tylko na etykiecie (naklejce) była zdrapka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4755 Napisanych postów 5700 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52848

Zmieniony przez - Psycho Dad w dniu 2024-11-26 15:06:28
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
To na moje etykiecie nie było zdrapki, wyślę fotkę pozniej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 230 Napisanych postów 778 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12723
Looker81
no wlasnie zdapalem juz cala etykiete na butli i nic nima:D

Wadim44
Zdrapke masz na butli.

Dobrze ze w totka w zdrapki nie grasz
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Tak czy siak ktoś tego emperora bil testa ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 125 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 7038
Looker81
zastanawia mnie mnie emperor lab (lichtenstein), zamowilem fiolke enantatu teścia ale nie wiem czy to brac. Bardzo malo informacji, dodatkowo na opakowaniu jest info ze niby jak sie potrze etykiete to kod seryjny sie pokaze ktory mozna sprawdzic na stronie producenta. Nic takiego nie ma, ktoś mial więcej do czynienia z tym labem, mysle czy to nie fake jakis...

Weź tego testa i ciesz się jego działaniem, a takimi sprawami jak kody zdrapki, czy inne zapewnienia o autentyczności produktu można sobie wsadzić w d… to under nie apteka, a to, że są laby, które moja te kody i można to sprawdzić to tylko marketing, żebyś niby myślał, że masz coś pewnego. Posiedź trochę na tym forum poczytaj sobie, a zrozumiesz, że to tylko nic niewarte zdrapki, bo i tak większość jest z tego samego kierunku :) pozdrawiam !
5
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły