Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958098

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3175 Napisanych postów 13767 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 186590
i dalej chodzi wqrwiony, taka sterydowa telenowela,
nie masz baby, nie trzea IA, proste no nie?
chooy tam z reszta negatywow przez wystrzelone estro, forum sfd wchodzi na wyższy lewel

Zmieniony przez - Arkus P w dniu 2024-11-24 14:47:29
2

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22061 Napisanych postów 31908 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885553
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 109 Napisanych postów 892 Wiek 44 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 72264
TRTforte
HTZ_fan
TRTforte
Ja mikrodozuje letro Ed cały rok, więc myślę że łatwo będe kontrolował estrogen, choć wyjdzie w praniu.

Pamiętam, że kiedyś pisałeś, że 1 tab. letro starcza Ci na 300 dni przy mikrodozowaniu. Nadal takie proporcje?

Pamiętam też że Cie to trochę bawiło Działa idealnie. Estro od ponad roku przy dawce testa 350tyg (taka baza, reszta rotacja środków) na każdym badaniu w okolicach 35-40. Rozpuszczam 2.5mg w 8ml wódki. Biorę codziennie do śniadania 0.05ml. Więc wychodzi na 160.dbi Nigdy nie miałem takiej kontroli estro jak obecnie. Ale nie mam zamiaru nikogo przekonywać już.

Jak wy rozpuszczacie to całkowicie? Mi zawsze jakieś resztki nierozpuszczone na dnie plywaja

Zmieniony przez - MANIEK 80 w dniu 2024-11-24 17:21:17
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 248 Napisanych postów 655 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 8344
Mumin222
Arikes
W moim przypadku leci od stycznia do września cypio i były wachania 4 msc bo u mnie Prolka wywalała ponad normę, po 5 mscu się uspokoiło w sumie też wtedy zerwałem z dziewczyną i poczułem ulgę, teraz wiem że PRL i problemy ze snem były przez nią. Także od sierpnia biorę pół tab symexu na miesiąc albo co 2 msce i estro trzyma się między 100-120 a PRL stoi w miejscu. Także jeśli macie poukładane życie to IA nie potrzebne, ja od teraz mam mniej stresu bo nie ma baby i lajtowe życie przez które kortyzol nie wywala w kosmos i wysypiam się.
Trzeba znaleźć źródło a nie pakować w siebie 5 tab tygodniowo.

Zmieniony przez - Arikes w dniu 2024-11-24 09:19:01

No to mamy nowość, zerwać z baba zamiast ia. Chyba jestem jakiś poyebany bo to takie proste a pojąć nie mogę tej metody kontroli estro.

Przeczytaj jeszcze raz bo nie zrozumiałeś...
Chodziło o to że teraz nie zbijam estro od 4 mscy bo nie muszę wale regularnie ŚR, nd strzala i estro cały czas 100-120 więc nie muszę brać IA, PRL to samo trzyma się sztywno. Więc trzeba się zastanowić dlaczego skacza nam hormony???? Bo przy stałej dawce tygodniowej nie powinny....
Współczuję tym co biorą kilka tab IA tygodniowo bo mają pewnie niestabilne życie pełne strachu i wk***ienia przez babę. Oczywiście tu wina w babie mam teraz kilka koleżanek przy których czuje się dobrze więc szukajmy dobrej kobiety

Monotonia jest kluczem do sukcesu.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 248 Napisanych postów 655 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 8344
hantaro
Ktoś miał kontakt z hyper pharma? Jakieś opinie?

Biorę suste, działa

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
LevelPl
Bardziej chyba chodziło o to że baba go bardziej wkrwiala jak miał wywalone estro i prolke xD teraz baby nie ma i nie ma go kto wk***iac a hormony nadal bez zmian xD

Nie po prostu związek od 2 lat już leżał i była już między nami nienawiść tylko co najważniejsze przez tą relacje między nami nie mogłem opanować E2 i prolki bo brałem 2tab tygodniowo i noce nie przespane... A po zerwaniu wszystko się uspokoiło tutaj można dać na przykład pracę, problemy w rodzinie i moim zdaniem to też wpływa na wąchania hormonów.
Współczuję jak ktoś bierze 2-3 tab symexu tygodniowo gdzie ja 4 msce już i E2 na tym samym poziomie

Zmieniony przez - Arikes w dniu 2024-11-24 19:52:10

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920911
Aha, estro skacze bardziej przez nerwy niż przez test 30x ponad normę konwertujący do estro.

Jakoś mi nic nie skacze a baba wkoorwia jak każdego co z jedną żyje 15 lat. Dzieci czasem jeszcze bardziej i ogólnie życie

W tych teoriach coś się kupy nie czyma.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 220 Wiek 30 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 4055
Jap******e większej głupoty nie słyszałem, kolega się na pewno tylko tak droczy %%%
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 372 Napisanych postów 1024 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 27164
Arikes
W moim przypadku leci od stycznia do września cypio i były wachania 4 msc bo u mnie Prolka wywalała ponad normę, po 5 mscu się uspokoiło w sumie też wtedy zerwałem z dziewczyną i poczułem ulgę, teraz wiem że PRL i problemy ze snem były przez nią. Także od sierpnia biorę pół tab symexu na miesiąc albo co 2 msce i estro trzyma się między 100-120 a PRL stoi w miejscu. Także jeśli macie poukładane życie to IA nie potrzebne, ja od teraz mam mniej stresu bo nie ma baby i lajtowe życie przez które kortyzol nie wywala w kosmos i wysypiam się.
Trzeba znaleźć źródło a nie pakować w siebie 5 tab tygodniowo.

Zmieniony przez - Arikes w dniu 2024-11-24 09:19:01

Muszę przyznać że nawet jak na mnie zaskakująca teoria . Ja myślę że estro nie będzie Ci rosło w nieskończoność i to że zatrzymało się na poziomie 120 niewiele oznacza bo jak jestem zwolennikiem trzymania możliwie wysoko estro bez skutków ubocznych to ciężko mi sobie wyobrazić że ktoś się dobrze czuje na takim poziomie. Uderzenia gorąca, nerwowość, spadek libido, retencja itp itd. Prędzej to ci ta prolaktynę będzie wywalać od takiego estro ale tutaj już teoria bardziej prawdopodobna że od słabej higieny życia też ci się podnosiła bo prolka wrażliwy hormon na stres.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły