nie masz baby, nie trzea IA, proste no nie?
chooy tam z reszta negatywow przez wystrzelone estro, forum sfd wchodzi na wyższy lewel

Zmieniony przez - Arkus P w dniu 2024-11-24 14:47:29
Brak podpisu
Ilość wyświetleń tematu: 4958098
Brak podpisu
TRTforteHTZ_fanTRTforteJa mikrodozuje letro Ed cały rok, więc myślę że łatwo będe kontrolował estrogen, choć wyjdzie w praniu.
Pamiętam, że kiedyś pisałeś, że 1 tab. letro starcza Ci na 300 dni przy mikrodozowaniu. Nadal takie proporcje?
Pamiętam też że Cie to trochę bawiłoDziała idealnie. Estro od ponad roku przy dawce testa 350tyg (taka baza, reszta rotacja środków) na każdym badaniu w okolicach 35-40. Rozpuszczam 2.5mg w 8ml wódki. Biorę codziennie do śniadania 0.05ml. Więc wychodzi na 160.dbi
Nigdy nie miałem takiej kontroli estro jak obecnie. Ale nie mam zamiaru nikogo przekonywać już.
Mumin222ArikesW moim przypadku leci od stycznia do września cypio i były wachania 4 msc bo u mnie Prolka wywalała ponad normę, po 5 mscu się uspokoiło w sumie też wtedy zerwałem z dziewczyną i poczułem ulgę, teraz wiem że PRL i problemy ze snem były przez nią. Także od sierpnia biorę pół tab symexu na miesiąc albo co 2 msce i estro trzyma się między 100-120 a PRL stoi w miejscu. Także jeśli macie poukładane życie to IA nie potrzebne, ja od teraz mam mniej stresu bo nie ma baby i lajtowe życie przez które kortyzol nie wywala w kosmos i wysypiam się.
Trzeba znaleźć źródło a nie pakować w siebie 5 tab tygodniowo.
Zmieniony przez - Arikes w dniu 2024-11-24 09:19:01
No to mamy nowość, zerwać z baba zamiast ia. Chyba jestem jakiś poyebany bo to takie proste a pojąć nie mogę tej metody kontroli estro.
Monotonia jest kluczem do sukcesu.
hantaroKtoś miał kontakt z hyper pharma? Jakieś opinie?
LevelPlBardziej chyba chodziło o to że baba go bardziej wkrwiala jak miał wywalone estro i prolke xD teraz baby nie ma i nie ma go kto wk***iac a hormony nadal bez zmian xD
ArikesW moim przypadku leci od stycznia do września cypio i były wachania 4 msc bo u mnie Prolka wywalała ponad normę, po 5 mscu się uspokoiło w sumie też wtedy zerwałem z dziewczyną i poczułem ulgę, teraz wiem że PRL i problemy ze snem były przez nią. Także od sierpnia biorę pół tab symexu na miesiąc albo co 2 msce i estro trzyma się między 100-120 a PRL stoi w miejscu. Także jeśli macie poukładane życie to IA nie potrzebne, ja od teraz mam mniej stresu bo nie ma baby i lajtowe życie przez które kortyzol nie wywala w kosmos i wysypiam się.
Trzeba znaleźć źródło a nie pakować w siebie 5 tab tygodniowo.
Zmieniony przez - Arikes w dniu 2024-11-24 09:19:01
Nasz sklep
Mega promocja