Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958110

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 67 Wiek 36 lat Na forum 193 dni Przeczytanych tematów 1257
LANDEX lab

PEAK

czy ktoś z Was miał z tymi labami styczność ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 79 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 6691
Ciekawi mnie ment microdosig faktycznie tak działa na libido i samopoczucie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1112 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
Tak ;)

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 248 Napisanych postów 655 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 8344
W moim przypadku leci od stycznia do września cypio i były wachania 4 msc bo u mnie Prolka wywalała ponad normę, po 5 mscu się uspokoiło w sumie też wtedy zerwałem z dziewczyną i poczułem ulgę, teraz wiem że PRL i problemy ze snem były przez nią. Także od sierpnia biorę pół tab symexu na miesiąc albo co 2 msce i estro trzyma się między 100-120 a PRL stoi w miejscu. Także jeśli macie poukładane życie to IA nie potrzebne, ja od teraz mam mniej stresu bo nie ma baby i lajtowe życie przez które kortyzol nie wywala w kosmos i wysypiam się.
Trzeba znaleźć źródło a nie pakować w siebie 5 tab tygodniowo.

Zmieniony przez - Arikes w dniu 2024-11-24 09:19:01

Monotonia jest kluczem do sukcesu.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 372 Napisanych postów 1024 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 27164
LevelPl
To spróbuj jeszcze inne, ani wyżej wspominany testosteron z pozmiebianym estrem, ani tym bardziej ovigil nic nie pokazuje ;)

Nie wiem ja w przeszłości co sprawdzalem i teraz to wszystko jest na analizie białek. Też w pytanie o HCG miałem na myśli HCG Shree venkatesh takie biało pomarańczowe bo ten ovigil o którym piszesz też chyba od Shree. Wynik tego o którym pisałem też wchodzi na stronie więc nie wiem w sumie o czym ty mówisz. A stwierdzenie o tym że każdy test działa dla mnie ogólnie mocne ale rozumiem argument o tym że koszt badania środka niski i że faktycznie tak teraz rynek środków wygląda. Spoko nic tylko się cieszyć :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 104 Wiek 28 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 2594
Ktoś miał kontakt z hyper pharma? Jakieś opinie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4755 Napisanych postów 5700 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52848
hantaro
Ktoś miał kontakt z hyper pharma? Jakieś opinie?

Klepie.
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920911
Arikes
W moim przypadku leci od stycznia do września cypio i były wachania 4 msc bo u mnie Prolka wywalała ponad normę, po 5 mscu się uspokoiło w sumie też wtedy zerwałem z dziewczyną i poczułem ulgę, teraz wiem że PRL i problemy ze snem były przez nią. Także od sierpnia biorę pół tab symexu na miesiąc albo co 2 msce i estro trzyma się między 100-120 a PRL stoi w miejscu. Także jeśli macie poukładane życie to IA nie potrzebne, ja od teraz mam mniej stresu bo nie ma baby i lajtowe życie przez które kortyzol nie wywala w kosmos i wysypiam się.
Trzeba znaleźć źródło a nie pakować w siebie 5 tab tygodniowo.

Zmieniony przez - Arikes w dniu 2024-11-24 09:19:01

No to mamy nowość, zerwać z baba zamiast ia. Chyba jestem jakiś poyebany bo to takie proste a pojąć nie mogę tej metody kontroli estro.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 59 Napisanych postów 186 Wiek 33 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 4712
To proste. Nie przejmujesz jej estro przez kontakty oralno - waginalne
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1240 Napisanych postów 2043 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54754
Bardziej chyba chodziło o to że baba go bardziej wkrwiala jak miał wywalone estro i prolke xD teraz baby nie ma i nie ma go kto wk***iac a hormony nadal bez zmian xD
1

S ex
A lkohol
A naboliki

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły