Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958198

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 250 Napisanych postów 680 Wiek 50 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 16339
W_ojtek23
Też miałem cypio żółte z Andro, słoiczek/guma różniły się od oryginalnego Andro. Odstawiłem po kilku szotach, bo tylko stany zapalne. Przypadkowo zbiegło się to z info, że oryginalny Andro z Anglii wycofuje się z dystrybucji na PL. Ja swoje wnioski wyciągnąłem.

U mnie ten sam dil, co miał "oryginalne", białe andro, miał też to żółte fake. Sam nie potrafił wyjaśnić zmiany koloru. Tu na forum uznano to, za standard - póki coraz więcej osób nie zaczęło podnosić głowę, lekko zirytowanych tym pimpowaniem "pewniaka". Zresztą... pimpujący trochę się zagonili w kozi róg, bo... "jeśli andro się nie podrabia" to znaczy, że sam lab sknocił dużą partię towaru (nie chodziło o jeden wypust)... a jeśli się podrabia to ich wcześniejsza wiarygodność w świetle głoszonych tez z deka... ucierpiała.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 230 Napisanych postów 778 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12723
TRTforte
Panowie wypadłem z tematu, dawno robiłem zapasy. Squibb dalej okey? Ment mają dobry?

Tutaj Sqiuub to znak zastrzeżony . Jestem na cyp, dd i działa. Do mentu się nie odniosę.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1240 Napisanych postów 2043 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54756
Bo squib jest jak iPhone wśród telefonów, niby to samo robi co xaomi ale prestiz inny xDDD
2

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 632 Napisanych postów 967 Wiek 37 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 22699
Nigdy nic nie brałem od nich, a dostawca mi się zgubił. Obecny ma squibb. W zasadzie tylko dlatego pytam. Do tej pory brałem z andro kilka lat i byłem w sumie zawsze zadowolony, ale co zrobić. Dzięki za info.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6650 Napisanych postów 16747 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399317
squib jest ok, andro jest ok(chociaz na forum juz od kilku tygodni pisali, ze cos ludzie narzekaja na ich cypio wlasnie) jedyne co nie jest okay z tymi 2 labami - dla mnie, to jest cena, bo jest 10 innych labow, ktore dzialaja tak samo, sa tansze bo maja co innego na opakowaniu, jesli to prawda o tescie, to poprostu wpadka i duzo osob sie odwroci a sam lab wiadomo jaka ma latke tutaj na forum... sam sie nacialem kilka razy na pimpowane tutaj laby + nawet wrzucalem foty stanow zapalych ale malo kto cos odpisal, pewnie ja nie umiem igly "dobrze" wbic co do koloru albo gestosci to mialem kiedys trena z androGENU, kilka butli zoltych, kilka bez koloru i dzialalo, inny batch, tak samo mialem deki z bioniche, jedna byla bez koloru a druga taka troche brazowa i konsystencja tej bez koloru byla wodnista - obie byly ok, tyle z mojego bro science, jesli chodzi o kolory oleju, zapytalem raz dila, to mowil, ze zmienili nosnik i tyle.
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106325 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711670
Labow jest full,nowości bierzesz sztukę na próbę i bijesz w pośladek 0.5 ml I najtańsza opcja

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 250 Napisanych postów 680 Wiek 50 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 16339
Tak właśnie. Dlatego kategoryczne stwierdzenia odnośnie labów (typu: pewniak, NIKT nie narzeka, WSZYSCY chwalą itd.) są takie tam... średnio logiczne. Bo nawet dwóch użytkowników cypio andro może się ze sobą sprzeczać - wystarczy, że jeden ma ten wypust żółty, a inny "standardowy".

U mnie cypio z chwalonego Ions wywołało największy stan zapalny od 30 lat. Z gorączką i infekcją na wszystkie głowy uda. Dla odmiany EuroMed - czyli "wynalazek" w opinii fachowców z forum - odpukać: bez zastrzeżeń. Wkrótce przetestuję Armabol - spodziewam się po opiniach, że będzie najbardziej komfortowy. Generalnie - każdy musi na sobie sprawdzić i tyle, natomiast "wojenki", który tam pewniak, a który g**** to tak... mało poważne są jak dla mnie.

Zmieniony przez - HTZ_fan w dniu 2024-11-22 09:34:22
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 248 Napisanych postów 655 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 8344
Witam panowie i panie mam szybkie pytanie. Czy metanabol powinien się rozpuścić w wodzie? Po czym poznać że jest legit a nie siedzi tam tylko gips?
Z góry dzięki za odp

Monotonia jest kluczem do sukcesu.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22061 Napisanych postów 31908 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885553
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4755 Napisanych postów 5700 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52848
Coraz dziwniejsze te testy i pytania
Co następne? Czy jak tabsa spadnie mi na ziemię, to powinna się odbić do wysokości 1.5m, czy przykleić do podłogi?

Zmieniony przez - Psycho Dad w dniu 2024-11-22 10:06:45
6
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły