Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958030

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1290 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27017
Oxa andro bdb
1

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
makelroj
dzieki. myslalem ze nadal ciazko z tym.

Bo jest ciężko dalej..
Sporo labów będzie miało niedodawkowaną substancję czynną (niedokładne ustawienie szybkości przepływu przez prasę do tab.) w lepszym przypadku.
W gorszym (to kobiet dotyczy) znajdziesz tam stanozolol,dianabol

Tak naprawdę chcesz mieć pewność musisz przebadać i tyle,bądź chociaż trzymać się pewniaków co są długo na rynku już.
Ja używałem oxy z ions i androchem.
Koleżanka dwa razy ions i też chwaliła
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 382 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 15289
Proszę o opinie i info o trenie ace z Androchem dzięki pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 7160 Napisanych postów 18843 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 349982
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 230 Napisanych postów 778 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12718
Xades111
Hormon i inne tego typu rzeczy są w porządku czy również zdarzają się kopie . Dzięki wielki bo bazowałem
Również na androchemie a mam w dużo korzystnej cenie właśnie ten lab . Pomijając fakt ,że stara szata była zdecydowanie lepsza

Zmieniony przez - Xades111 w dniu 2024-11-14 22:50:24

Wracając do szaty, chyba lepszej nie było od Alpha Pharma. Ampy w opakowaniu gdzie trzeba było ten daszek wysunąć ampy ładnie opisane, zdrapka. Viale już tego później nie miały.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 574 Napisanych postów 2798 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 94670
Oxa z andro działa z tego co piszecie a z dose ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1112 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
Patrząc na ceny dose trochę wątpię w zawartość oxy ;) ale nie próbowałem z tej firmy
Chyba że już surowiec za pół darmo mają
3

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 574 Napisanych postów 2798 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 94670
ziki2000
Patrząc na ceny dose trochę wątpię w zawartość oxy ;) ale nie próbowałem z tej firmy
Chyba że już surowiec za pół darmo mają

..no właśnie pytam bo przebitka cenowo jest duża.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1112 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
Oczywiście nie mówię że jak drogo to musi być dobre ale akurat tutaj cena dla mnie strasznie niska
Tym bardziej że oxa to surowiec droższy niż wino czy meta
Ale może mają super dojście do surowca w super cenie
1

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 1505 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110653
Od kogoś były badania dose chyba oxy i mastera jak dobrze
Pamiętam, to siedziało jak powinno
3
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły