Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958050

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Wiek 167 dni Na forum 166 dni Przeczytanych tematów 608
Witam, wpadł w ręce ostatnio Test - elite enanthate. Warto to wbijać? Nie mogłem nic odkopać na temat tego labu a może ktoś ma jakieś doświadczenia i chce się nimi podzielić. Pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1112 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
colin2000
Panowie pytanie z SARM. Polecacie Hammer Labz?

Biore różne środki od nich i zawsze ok ,duzy wybór mają fajnych mixów
1

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 507 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 15576
Panax jeszcze lata po rynku ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 96 Wiek 27 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2588
bialym
Panax jeszcze lata po rynku ?

Lata, coraz mniej ale znajdziesz jeszcze ludzi z zapasami
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 230 Napisanych postów 778 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12722
Arkus P
Lecterxhannibal
Arkus P
jak dobrze kojarzę to wszystkie laby majq podobne stezenia ;)

Ty to jednak bystrzak jesteś :)

Metę, wino, antka inj 100mg/ml też mają wszystkie laby tak jak to miał monster w ofercie?

podobne to nie identyczne, spryciarzu i tak sa inne ktore takie maja

Dobrze ze na rynku nie ma oxy 100mg. Ja tam nie wierzę w takie mg, dla mnie zawsze było jest i będzie 50 i już.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3175 Napisanych postów 13767 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 186590
no ogolem to ciezko ktoregos z typowych orali ktore nie byly nigdy w wersji inj zrobic stabilne ponad 50mg na 1ml
1

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 54 Wiek 296 dni Na forum 296 dni Przeczytanych tematów 1170
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 244 Wiek 27 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 3730
Androgen extreme gh i środki typu prop npp . Lab z Angli orientuje się ktoś ? Czy będzie ok ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6650 Napisanych postów 16747 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399315
Xades111
Androgen extreme gh i środki typu prop npp . Lab z Angli orientuje się ktoś ? Czy będzie ok ?

androgen jest juz w uk kilka dobrych lat na rynku, bralem w przeszlosci ich tren,master,npp, test i nie moge zlego slowa powiedziec.

Zmieniony przez - lordknaga w dniu 11/14/2024 9:14:40 PM

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 244 Wiek 27 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 3730
Hormon i inne tego typu rzeczy są w porządku czy również zdarzają się kopie . Dzięki wielki bo bazowałem
Również na androchemie a mam w dużo korzystnej cenie właśnie ten lab . Pomijając fakt ,że stara szata była zdecydowanie lepsza

Zmieniony przez - Xades111 w dniu 2024-11-14 22:50:24
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły