Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4955071

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6634 Napisanych postów 16739 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399233
jeszcze ze wszystkich fast foodow wp*****lac ten ktory jest najslabszy i to zachwalac nie dosc ze burgery smakuja jak z dytky, frytki suche i sam kotlet tez jak podeszwa... nigdy nie rozumialem ludzi, ktorzy mieli czit meal w planie i MARNOWALI go na maka, a ten jeszcze sam tam chodzi, bo go nabija jak wali saa
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1226 Napisanych postów 2035 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54669
Nie lepiej na cheata oyebac golonkę w piwie l, z musztardą i chrzanem? XDDD

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 229 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 11882
Miał ktoś styczność z takim labem jak Tevo Pharmacy testosterony jak z bolesnością są jakie stany zapalne po tych sokach czy wszystko ok warto brać czy darować sobie i szukać co innego ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 67 Wiek 36 lat Na forum 190 dni Przeczytanych tematów 1257
lucek222
Miał ktoś styczność z takim labem jak Tevo Pharmacy testosterony jak z bolesnością są jakie stany zapalne po tych sokach czy wszystko ok warto brać czy darować sobie i szukać co innego ?

Miałem. Tevo jak najbardziej ok. Bezbolesne
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 9 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 226
Stosował ktoś taki lab jak anibus chodzi o testy. Jest tam to co ma byĆ trzyma stężenie nie urywa tyłka ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6634 Napisanych postów 16739 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399233
anubis testy slyszalem ze ok, a czy urywa to raczej sprawa indywidualna, ludzie tutaj nie pisali, zeby byl jakis bolesny.

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51934 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Anubis jest ok. Zrobiłem spory zapas ich testów.
Jest na mct dla mnie bezbolesny.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4734 Napisanych postów 5692 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52782
jokero333x
Stosował ktoś taki lab jak anibus chodzi o testy. Jest tam to co ma byĆ trzyma stężenie nie urywa tyłka ?

Działa jak należy, a urwać dupę może i najlepszy lab, jak źle wbijesz.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 938 Napisanych postów 2749 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 46901
Arkus P
no ale w dalszym ciagu to wróżenie z fusow, wiele razy cos mi sie wydawalo a pozniej trzeba bylo przelknac pochopne wnioski

Nie zaciekawie to wygląda, testa idzie 750 , 300 npp , 400 master E

W tamtym tyg jak zaczely boleć kolana to odstawiłem Ia i wbilem 2,5 tys hcg , najwidoczniej esteo skoczyło, wczoraj zarzuciłem już tab exe i cabaser bo cabaser idzie cały czas co 7 dni połówka i chyba przez te 6 dni tak prolaktyna wyskakuje to górnej granicy potem po połówce spada do 4 bodajże jak pamiętam, ale test tylko 3 x norma przy 750 testa to chyba słabo

Zmieniony przez - Ketchup123 w dniu 2024-11-13 11:40:12
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 112 Napisanych postów 5078 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 96485
Jak nie ogarniasz podstawowych matematycznych znaków na poziomie szkoły podstawowej, to nie bierz się za środki.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły