Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4955083

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3175 Napisanych postów 13767 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 186590
poczytaj sobie kilka stron wstecz, masz świeże info na bieżąco, wszystkiego sie dowiesz

Zmieniony przez - Arkus P w dniu 2024-11-12 14:20:10

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 96 Wiek 27 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2588
Mariusz1954
Mam saa z armabol i panax mocno powininem czuć te saa? Czy raczej saa sie nie czuje? Wszyscy pisza ze panax i armabol to dobre laby.Trenuje ciezko ale jakos te srodki nie zrobily na mnie wielkiego łał a powinny mnie w takiej iloscu rozj**a...Czego to wina ? Panax i armabol ma dobre opinie.Kalorocznosci i diety.U nnie jedzenie kuluje jem fast foody bo kaloryczne.

Kolego jak słabo jesz to nawet najmocniejsze środki z najlepszych na świecie labow nie pomogą
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 54 Wiek 294 dni Na forum 293 dni Przeczytanych tematów 1170
Tak jedzenie kuluje musze duzo wiecej jesc.Mac donald fajnie nabija.Mozna nabic duzo kcl a objetosc jedzenia nie strasznie duza bo kaloryczne bardzo jest jedzenie z maca.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6634 Napisanych postów 16739 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399233
jak by to tylko chodzilo o nabijanie kcal a szczegolnie na masie to by nie bylo prostszego sportu na swiecie
2

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22046 Napisanych postów 31899 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885463
Ja pyerdole dajcie mu bana, już mniejsza że ciągle w tym temacie spamuje ale jak można w ogóle tak pyerdolic w dziale doping?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3175 Napisanych postów 13767 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 186590
no mozna, malo rozrywki ostatnimi czasy na forum

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 367 Napisanych postów 1023 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 27094
dokładnie przydałoby się trochę polotu i finezji na tym forum. mac donald fajnie nabija
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22046 Napisanych postów 31899 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885463
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 837 Napisanych postów 1881 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 29237
Hehehe naprawę czy naprawdę ludzie są tak nie mądrzy czy sobie jajka robią? Chociaż na jajka za wcześnie wielkanoc, albo dobranoc
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 837 Napisanych postów 1881 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 29237
Mariusz1954
Tak jedzenie kuluje musze duzo wiecej jesc.Mac donald fajnie nabija.Mozna nabic duzo kcl a objetosc jedzenia nie strasznie duza bo kaloryczne bardzo jest jedzenie z maca.
Kolego czy Ty masz 12 lat?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły