Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958087

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3103 Napisanych postów 25079 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415125
Kolega co taki wrażliwy ? przecież to żartem jest pisane. Z resztą skoro sam założyciel faktycznie takie rzeczy mówi to widać, ze nie zależy mu zbytnio na tym, żeby dalej sie nim nie interesowali
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 96 Wiek 27 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2588
Wrażliwy temat :P
Ogłaszają się na fb, pchają materiał byle komu nawet nie sprawdzają kto się odezwie ten dostanie a później szok ze szybciej zamykają nowe laby niż się otwierają. Ich na przypał wcale nie trzeba pchać bo sami to robią doskonale.

Zapytałem jako zwykły klient i chłop mi napisał więc nie jest to raczej żadna informacja wrażliwa czy tajemnica. Poza tym jak zawinęli firmę a on jest na wolności to raczej się nim nie interesują służby

Zmieniony przez - Lecterxhannibal w dniu 2024-10-29 22:53:57

Zmieniony przez - Lecterxhannibal w dniu 2024-10-29 22:56:32
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 118 Wiek 1 rok Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3278
ma ktos moze zdjecie co Lodziak wrzucal badanie HCG andro ? bo za chvj nie moge znalezc
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 125 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 7038
PTRQ_9333333333333
ma ktos moze zdjecie co Lodziak wrzucal badanie HCG andro ? bo za chvj nie moge znalezc

bo nie wrzucil chyba bo czekalem na to wlasnie ale temat ucichl chyba ze sie myle....
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 118 Wiek 1 rok Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3278
bylo wrzucone w zdjeciach , ale wlasnie nie wiem czy przypadkiem nie usunelo sie , bo przerobilem wszystkkie strony i ni ch**a , a na pewno bylo wrzucone HCG tez
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 230 Napisanych postów 778 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12723
PTRQ_9333333333333

5003 bodaj było.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 59 Napisanych postów 186 Wiek 33 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 4712
Lecterxhannibal
tymcz_k
Ponoć monstera dojechali i nie będzie ktoś coś wie?

Raczej będzie może pod inną nazwą może pod starą, ale ma wrócić takie info miałem od ojca założyciela. Na razie nie ma ale ma wrócić.

To jest 100% potwierdzone info?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 96 Wiek 27 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2588
Nebulah
Lecterxhannibal
tymcz_k
Ponoć monstera dojechali i nie będzie ktoś coś wie?

Raczej będzie może pod inną nazwą może pod starą, ale ma wrócić takie info miałem od ojca założyciela. Na razie nie ma ale ma wrócić.

To jest 100% potwierdzone info?

Czy potwierdzone to nie wiem, ale napisałem skąd je mam. Jak ktoś ma kontakt to może dopytać wtedy będzie potwierdzone lub nie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1942 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 44226
Brał ktoś może testy z endogenica ?

SŁABI PSYCHICZNIE MUSZĄ ODPAŚĆ

Doping

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 67 Wiek 36 lat Na forum 193 dni Przeczytanych tematów 1257
Blacha.
Brał ktoś może testy z endogenica ?

Ja, ale jakiś rok temu albo i lepiej. Było ok, oprócz tego że drogo z ich strony
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły