SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PH - alternatywa dla SAA

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 431881

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 179 Napisanych postów 1480 Wiek 35 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 56189
No mnie przyblokowało dość późno tak jak piszesz przy końcówce.., jednak co organizm to inny i inna pucha:) Dasz radę za 2 tyg clom i przydałoby się jakieś hcg przynajmniej jedną dawkę na start..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 202 Wiek 25 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 4331
No tak to działa, niestety. Jeżeli jakis ph nie blokuje to tam siedzi jakaś witamina C albo cukier puder. Za darmo nic nie urośnie. Obyś wytrwał do końca na pewno trzymaj chłodny umysł wtedy z panną poszalejesz, ponieważ jezeli w głowie się zablokujesz to już koniec. I clomid koniecznie do odbloku (clomid + nolva jeszcze lepiej)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 107 Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4104
Przynajmniej ruch w temacie sie zrobił ;)
Libido jak libido, ciul tam z j***niem :x
Oby stawy sie nie rozhulały.
Chyba, że są inne przeciwskazania do ukończenia cyklu.
Bo ja widzę to tak, że dokończyc cykl, badania i dobranie odbloku .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 107 Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4104
Leon_ee
No mnie przyblokowało dość późno tak jak piszesz przy końcówce.., jednak co organizm to inny i inna pucha:) Dasz radę za 2 tyg clom i przydałoby się jakieś hcg przynajmniej jedną dawkę na start..

Panie, jakie dwa tygodnie?;)
Dwa tygodnie to dopiero na epi jestem, 40 mg/dzien.
Jeszcze 5 tygodni :x ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 179 Napisanych postów 1480 Wiek 35 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 56189
Mak83
Leon_ee
No mnie przyblokowało dość późno tak jak piszesz przy końcówce.., jednak co organizm to inny i inna pucha:) Dasz radę za 2 tyg clom i przydałoby się jakieś hcg przynajmniej jedną dawkę na start..

Panie, jakie dwa tygodnie?;)
Dwa tygodnie to dopiero na epi jestem, 40 mg/dzien.
Jeszcze 5 tygodni :x ;)


Myślałem, że miesięczny cykl robisz tylko:) Na stawy msm tanio wychodzi plus cissus swansona, fajne combo..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 107 Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4104
Leon_ee
Mak83
Leon_ee
No mnie przyblokowało dość późno tak jak piszesz przy końcówce.., jednak co organizm to inny i inna pucha:) Dasz radę za 2 tyg clom i przydałoby się jakieś hcg przynajmniej jedną dawkę na start..

Panie, jakie dwa tygodnie?;)
Dwa tygodnie to dopiero na epi jestem, 40 mg/dzien.
Jeszcze 5 tygodni :x ;)


Myślałem, że miesięczny cykl robisz tylko:) Na stawy msm tanio wychodzi plus cissus swansona, fajne combo..

Dzięki będę miał na uwadze ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 136 Wiek 38 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 14753
Mak83

Czemu akurat testosteron miał już tak spaść? To epi to nie epi?



No właśnie to znak, że raczej siedzi tam to co powinno. Ja akurat spadek libido miałem pod sam koniec cyklu, ty w sumie dość szybko.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 107 Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4104
garob
Mak83

Czemu akurat testosteron miał już tak spaść? To epi to nie epi?



No właśnie to znak, że raczej siedzi tam to co powinno. Ja akurat spadek libido miałem pod sam koniec cyklu, ty w sumie dość szybko.


Właśnie o to mi chodzi, że coś za szybko mnie poblokowalo, chociaz rano obudziłem sie ze wzwodem :x
Może to ostatnie podrygi haha.
Ogólnie jestem zadowolony, z tego co sie dzieje.. Jeżeli to nie efekt samego żywienia... Sam już nie wiem, bez badań mogę tylko gdybać.


Zmieniony przez - Mak83 w dniu 2017-04-12 12:45:46
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 27 Wiek 32 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2242
Mac83, ja do Epi dodałem Stanodrol jako test base ( na zagranicznych forach chwalą stanodrol) i jestem już w 6 tyg z 8 i żadnych problemów z libido, ani nastrojami nie mam, ewentualnie agresja, ale to głównie na początku mnie poniosło kilka razy w pracy. Miałem ostatnio badania okresowe w pracy i poprosiłem lekarza o profil hormonalny, bo się kiedyś daa załatwiłem ( prolaktyna progesteron ponad normę ) i leczyłem to vitexem i chciałem wiedzieć na czym stoję. No i po 3 tyg na Epi i Stanodrolu:
Fsh 4 1-12
Lh 1 1-10
Prolaktyna 163 <700
Estradiol <0,07 <0,18
Progesteron <3 <3
Testosteron 6 8-35 !
SHBG 18 8-60
Wolny test 3.4 2,3-9,9
Alat 24 <70
Jak widać test nisko i estro chyba też, a to był dopiero 3 tyg, więc teraz pewnie wszystko jeszcze niżej jest, a libido jest git, więc to chyba stanodrol robi robotę.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 107 Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4104
daniel87rock
Mac83, ja do Epi dodałem Stanodrol jako test base ( na zagranicznych forach chwalą stanodrol) i jestem już w 6 tyg z 8 i żadnych problemów z libido, ani nastrojami nie mam, ewentualnie agresja, ale to głównie na początku mnie poniosło kilka razy w pracy. Miałem ostatnio badania okresowe w pracy i poprosiłem lekarza o profil hormonalny, bo się kiedyś daa załatwiłem ( prolaktyna progesteron ponad normę ) i leczyłem to vitexem i chciałem wiedzieć na czym stoję. No i po 3 tyg na Epi i Stanodrolu:
Fsh 4 1-12
Lh 1 1-10
Prolaktyna 163 <700
Estradiol <0,07 <0,18
Progesteron <3 <3
Testosteron 6 8-35 !
SHBG 18 8-60
Wolny test 3.4 2,3-9,9
Alat 24 <70
Jak widać test nisko i estro chyba też, a to był dopiero 3 tyg, więc teraz pewnie wszystko jeszcze niżej jest, a libido jest git, więc to chyba stanodrol robi robotę.

No o dziwo, dzisiaj jakbym też lepiej, z potencją. dodam, że nie jestem osobą co sobie wkręca jakies jazdy do głowy. Ochoty i chęci do życia , ćwiczeń są, więc spoko.
Nie wiem co mam o tym myśleć i tyle. Tluszcz schodzi, obwody zostają, waga w miejscu, zywienie glownie bialko i tluszcze i malo wegli, bilans na minus.
Równie dobrze może to być wyj**ka niedziałająca, gdyby nie ta pompa i delikatnie strzelanie po stawach.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ph godny polecenia

Następny temat

pierwszy cykl 5tygodni prop czy ethant oraz odblok

Masa