Pisze w sumie z pytaniem , jak jest z pracą po ukończeniu takiego kursu , na terenie Krakowa , kusi mnie strasznie żeby zrobić ten kurs i zająć się tym sportem zawodowo tylko chciałbym się zorientować mniej więcej jak z praca jest , szkoda wyrzucić tyle kasy tylko po to żeby mieć kurs ukończony i tyle. Robił ktoś taki kurs w PAS-ie ?
...
Napisał(a)
Temat przeniesiony przez W Z O R EK z działu Aktualności - Sporty Siłowe.
Witam , zamierzam iść na kurs instruktora kulturystyki organizowany przez Polską Akademie Sportu , kurs w Krakowie za lekko ponad miesiąc. Siedzę w tym sporcie parę ładnych lat , znam się zarówno na planach treningowych jak i odżywianiu , świeżo zrobiony licencjat z fizjoterapii.
Pisze w sumie z pytaniem , jak jest z pracą po ukończeniu takiego kursu , na terenie Krakowa , kusi mnie strasznie żeby zrobić ten kurs i zająć się tym sportem zawodowo tylko chciałbym się zorientować mniej więcej jak z praca jest , szkoda wyrzucić tyle kasy tylko po to żeby mieć kurs ukończony i tyle. Robił ktoś taki kurs w PAS-ie ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Bez kursu i tak wiele nie zdzialasz, bo choc obecnie papiery sa niepotrzebne to i tak nikt w renomowanym i szanujacym sie klubie Cie nie zatrudni . Tym bardziej ze wiedza z fizjoterapii czesto moze troche odbiegac od treningowej ;)
...
Następny temat
Pytanie do PZKFITS
Polecane artykuły