Na rynku jest masę różnych płatków, które są najlepsze z tych najzdrowszych? Owsiane? Żytnie? Orkiszowe? Jakieś inne? Interesują mnie szczególnie w odniesieniu do diety candida na której jestem, a które dostarczą dodatkowych kalorii brakujących w diecie.
Na rynku jest masę różnych płatków, które są najlepsze z tych najzdrowszych? Owsiane? Żytnie? Orkiszowe? Jakieś inne? Interesują mnie szczególnie w odniesieniu do diety candida na której jestem, a które dostarczą dodatkowych kalorii brakujących w diecie.
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
,,Ludzie chwytają za miecz, by ukoić rany na duszy, których doznali w przeszłości. I by umrzeć z uśmiechem na ustach".
Na pewno musisz wybrać najmniej przetworzone skłoniłabym się tutaj w stronę BIO jaglana płatki, gryczane. Ale możesz też kalorie podbić np. komosą ryżową, czy amarantusem. Są dobrym źródłem węglowodanów.
Szczególnie mogę polecić amarantusa.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
operationsZainteresowałaś mnie tym budyniem. Wg jakiego przepisu go robisz? Mógłbym go zaprawić stewią.
Ja robię bardzo smaczny budyń na bazie ziaren i albo daktyle dodaje, albo banana, brzoskwinie, też steve ew. ksylitol (lepszy jest) i mleka kokosowe.
Na patelni, albo w garnku prazy się ziarna suchego amarantusa i jak się uprażą mielimy je w blenderze, zblendowane dodajemy do wrzącego mleka, gotujemy chwilę i mieszamy.
Można wcześniej dodać banana, wtedy jest bardziej słodkie. I dodać stevii / ksylitolu, posypać orzechami, pokroić na wierzch brzoskwinię wuala

Pycha polecam.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html

Z tego co wiem to w tej najostrzejszej fazie cytrusy owszem, w późniejszych nawet jabłka.
Zmieniony przez - blue_hope w dniu 2016-10-21 20:31:01
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html

Ok, doczytałam, potem podnosiły.

Zmieniony przez - deja vu w dniu 2016-10-21 21:09:23
Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.

W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html