...
W piatek mam ważna, oficjalna imprezę. Bluzeczkę mam dośc opietą, dlatego mój brzuch musi byc płaściutki. Co mam robic, co mam jeść?
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
W jedną chwilę nie wyrobisz sobie brzucha. Jedynie co możesz zrobić, to nie jeść tuż przed imprezą, zrobić sobię dietę, pić duzo wody, to zabije apetyt. Poza tym przed samą imprezą porób brzuszki, ile możesz, abyś czuła, że brzuch jest napięty i na zabawie chodź wyprostowana. A co najważniejsze ćwicz brzuch systematycznie to nie będziesz miała z tym problemu !!
Pozdro.

"Ból przemija, a chwała jest wieczna" - "Mecz ostatniej szansy".
...
Napisał(a)
Brzuch ćwicze systematycznie, niestety mieśnie pokrywa warstewka tłuszczu. Zauwazyłam, ze mam tendencje do wzdętego brzucha. Wystarczy, ze zjem i brzuchal wyskakuje. Wiem, ze w tak krótkim czasie nie schudnę, ani nie wyrobie sobie kaloryferka;) Chodzi mi o to w jaki sposób oczyscic jelita i żoładek, zeby brzuch wklesł. Co jeść a czego nie.
Woda w dzień imprezy?
Woda w dzień imprezy?
1
...
Napisał(a)
Woda hamuje apetyt, dzięki temu nie bedziesz dużo jadła i brzuch nie będzie wydęty. Ale nie martw się wiele osób ma taki problem jak ty, ja też jak coś zjem mam więcej w pasie. A kaloryferek u dziewczyny to nic cudownego , po prostu dbaj o linię i tyle 

"Ból przemija, a chwała jest wieczna" - "Mecz ostatniej szansy".
...
Napisał(a)
Dzięki za rady
Zastosuje.
A kaloryferek to racej nieosiągalny
Szkoda tylko, ze tak trudno pozbyć się nadmiaru ciałka...

A kaloryferek to racej nieosiągalny

...
Napisał(a)
Wcale nie trudno, tylko trzeba wiedziec jak.
No i nie liczyc na cud w 3 dni.
No i nie liczyc na cud w 3 dni.
"Go ahead, make my day..."
...
Napisał(a)
Na cud, mówisz? Własnie, że nie liczę. Wiem, że mam taki brzuch jaki mam. Czasmi moge spokojnie załozyc obcisła bluzke i jest ok, a czasami to wygladam jak w ciązy. Cos z moja przemiana materii musi być nie tak
A tak bardziej długookresowo to co radzisz??? Z brzuchem walcze już długi czas bez większych efektów... Dla mnie to nie takie proste jak dla Ciebie.
Będę wdzięczna za wskazówki

A tak bardziej długookresowo to co radzisz??? Z brzuchem walcze już długi czas bez większych efektów... Dla mnie to nie takie proste jak dla Ciebie.
Będę wdzięczna za wskazówki

...
Napisał(a)
Z przemiana materii nic nie jest "nie tak" - po prostu pewne pokarmy wzdymaja, a inne nie. Sama poobserwuj co jesz i jak na to reaguje Twoj organizm i bedziesz wiedziec najlepiej.
Ja mam klopoty z "ciazowym" brzuchem, gdy jem za duzo weglowodanow. Przy diecie niskoww nie musze nawet wciagac brzucha po posilku, chocbym zjadla konia z kopytami.
Ja mam klopoty z "ciazowym" brzuchem, gdy jem za duzo weglowodanow. Przy diecie niskoww nie musze nawet wciagac brzucha po posilku, chocbym zjadla konia z kopytami.
"Go ahead, make my day..."
...
Napisał(a)
Dzięki Ula za wskazówkę z weglowadanami, przed imprezą ograniczę do minimum. Będę obserwowac jak jest po posiłkach.
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/temat180608
kierownictwo przed zadaniem pytania nakazuje skorzystać z wyszukiwarki.
kierownictwo przed zadaniem pytania nakazuje skorzystać z wyszukiwarki.
...
Napisał(a)
Ups! Przepraszam i dziękuję za linka
To jest dokładnie to o co mi chodziło.

Poprzedni temat
kukurydza konserwowa?
Następny temat
Zbyt rozwiniety miesien płaszczowaty!!Jak ćwiczyc?
Polecane artykuły