Witam mam pytanko odnośnie owsianki,jako że nie bardzo za nią przepadam to miele płatki owsiane w młynku do kawy,po czym uzyskuje taki proszek.
Zawsze robiłem tak że wsypywałem zmielone płatki do szejkera troche mleka,wody wymieszałem i piłem,ale ostatnio zrobiłem tak że podgrzałem mleko i zalałem tą samą ilość co zawsze i odstawiłem,jak wiadomo napęczniało wszystko i zrobiła sie taka papka i z 4 razy więcej było tego niż zwykle,i tez przez to po zjedzeniu czułem się bardziej pełny niz tak jak to robiłem zwykle.I teraz moje pytanie czy robi to jakąś różnice w jakiej formie to spożyje??
Z góry dzięki za odpowiedz.
Zmieniony przez - Krzychu_84 w dniu 2012-03-16 21:52:20
Zawsze robiłem tak że wsypywałem zmielone płatki do szejkera troche mleka,wody wymieszałem i piłem,ale ostatnio zrobiłem tak że podgrzałem mleko i zalałem tą samą ilość co zawsze i odstawiłem,jak wiadomo napęczniało wszystko i zrobiła sie taka papka i z 4 razy więcej było tego niż zwykle,i tez przez to po zjedzeniu czułem się bardziej pełny niz tak jak to robiłem zwykle.I teraz moje pytanie czy robi to jakąś różnice w jakiej formie to spożyje??
Z góry dzięki za odpowiedz.
Zmieniony przez - Krzychu_84 w dniu 2012-03-16 21:52:20