...
Napisał(a)
Ja tma sie nie pier.... kupuje takie tanie musli za 2,30 zł i sa w nim wszelkie zbioża ( płatki z przenicy, płatki kukurydziane, słonecznik, siemie lniane, sa i owoce rodzynki, figi itp. a to wszystko ma 65 g ww i jest zaje.... smaczne po zalaniu mlekiem ) potem jeszcze wcinam kefir z otrębami .... polecam i smacznego
...
Napisał(a)
ja tez sie nie pie.r.dole, ide pod kosz przed blokiem mojego dobrego kolegi, biore talerz i nakladam, jest tam skorka banana, kawalek pizzy, ogryzek, troche frytek i to wszystko polane zsiadlym mlekiem(ktore pewnie tam sie zsiadlo)

...
Napisał(a)
NOm tanio i tez zapewne prawie tak dobre jak te muesli

GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
ja do ugotowanej na wodzie owsianki ,daje kako z tych co mieszasz nawet z zimnym mlekiem( mi potchodzi z nestle) - rodzynki i banany + ostrowia waniliowa . :) mniam
-co mamy zrobić żeby nie skopali nam tyłków?
-stańmy tyłkami do ściany, sir!
...
Napisał(a)
mi bardzo podchodzi smak - taki czekoladowo bananowy - bardzo polecam .
Wszystko dobre żeby zabić naturalny smak owsianki
.
Wszystko dobre żeby zabić naturalny smak owsianki

-co mamy zrobić żeby nie skopali nam tyłków?
-stańmy tyłkami do ściany, sir!
...
Napisał(a)
ja na wodzie gotuje platki owsiane i nieuzupelnie tego bialka mlekiem ale starams ie nalewac tyle wody zeby nic nieodcedzac
ewenement
...
Napisał(a)
kurcze zawsze jak rano zjem owsianke z pol litrem mleka to po kilku h mam gazy? o co chodzi? mam zla przyswajalnosc kazeiny z mleka czy co? bo jak jem sobie chudy bialy ser w ryzem to nic takiego mi sie nie dzieje a tam tez jest kazeina....
jestem zkolowany...
jestem zkolowany...
"jedynym usprawiedliwieniem bzykania jest to, że jest się pszczołą"
Vince Taylor http://www.sfd.pl/temat287458/
...
Napisał(a)
a moze laktozy z mleka/?
----> www.pajacyk.pl <----
na weekendach mnie NIE MA!
::]]}|{{[[:: a44 - electro glide in blue
...
Napisał(a)
ahaaaa.... no mozliwe... ale od dziecinstwa pijam mleko ( jak odstawila mnie mama od cycka
) wiec dlaczego mnialbym miec zle przyswajanie laktozy?
wsumie dopiero jak wypije minimum 0.5 litra to mam problemy a jak szklanka z naturalnym kakao to jest ok... nic mi nie jest
Zmieniony przez - justbe w dniu 2006-10-27 14:53:33

wsumie dopiero jak wypije minimum 0.5 litra to mam problemy a jak szklanka z naturalnym kakao to jest ok... nic mi nie jest
Zmieniony przez - justbe w dniu 2006-10-27 14:53:33
"jedynym usprawiedliwieniem bzykania jest to, że jest się pszczołą"
Vince Taylor http://www.sfd.pl/temat287458/
Polecane artykuły