
powiedzcie proszę, co o tym sądzicie - może ktoś już tak próbował...:
1. to białko z jajek, nie? więc jakby to wybełtać z małą ilością wody i całym jajkiem i usmażyć z tego jajecznice lub omleta?
2. pewnie żadne odkrycie, ale: da się z tego ubić piane, ze słodzikiem i aromatem np. waniliowym? (+ np cynamon itp.) dałoby się to zjeść?
3. to raczej nie na noc przy redukcji: z białym serem i jogurtem naturalnym
nic mi innego narazie do głowy nieprzychodzi, może ktoś będzie miał jakieś inne pomysły i podrzuci, lub wypowie się na temat powyższych (krytyka mile widziana


a może by tak wydać większą publikację np. pod tytułem: "101 dań z Ovopolu" lub "potrawy z Ovopolu na codzień i święta"
Mogłoby się zaczynać: "gdy nagle pojawiają się niespodziewani goście a ty masz tylko 5 minut, żeby przygotować posiłek....."

Póżna godzina, bredzić zaczynam... ale czekam na wasze pomysły na potrawy z Ovopolu...