...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Nie no bez przesadyzmu z tym pregnylem.
Poza tym myślicie, że te ovigile i provigile widziały kiedyś apteke ?
...
Napisał(a)
bardzo dobre hcg - ja sie nie bawię w żadne testy itp tylko biorę całą ampe i wbijam, wynik tego hcg - zaj**,,,,,, czułem sie jak bym mocnego kopa w jajca dostał.. 3 dni wyje... z życia heheeheh
...
Napisał(a)
lestat gonasi tez bardzo dobre.. tylko na pierwszy raz z ta firma chciałem sprawdzić czy będzie tak jak po pregnylu - i nie zawiodłem sie .... a co do gonasi to jak bym miał dojście to bym walił cały czas, no ale urwało sie...
...
Napisał(a)
Bemo26bardzo dobre hcg - ja sie nie bawię w żadne testy itp tylko biorę całą ampe i wbijam, wynik tego hcg - zaj**,,,,,, czułem sie jak bym mocnego kopa w jajca dostał.. 3 dni wyje... z życia heheeheh
wtedy mozna sobie wiecej krzywdy niz korzysci zrobic wbijajac cala ampe na raz.. raczej mija sie to z celem wbijania poprawnie hcg, ale jak kto woli.
ja tam nie wiem, jak to z tym jest ale do tej pory raczej mialem dobre hcg, na ovigila nie narzekalem.. testu ciazowego nie robilem, mi wystarczylo to ze czulem charakterystyczne rwanie w jajkach.
...
Napisał(a)
janek311Nie no bez przesadyzmu z tym pregnylem.
to temat rzeka , a co to k***a za roznica czy z apteki czy nie? jak nie jest przegrzane i działa to po h** drazyc temat? wsadz do mikrofalowki swoj pregnyl z apteki kupipoony nawet i powiedz czy dziala
...
Napisał(a)
wbijalem ovigil i dzialal prawidlowo. kto uwaza ze ten temat jakos smierdzi antypimpem? 

HIGH LIFE
...
Napisał(a)
swtkjanek311Nie no bez przesadyzmu z tym pregnylem.
to temat rzeka , a co to k***a za roznica czy z apteki czy nie? jak nie jest przegrzane i działa to po h** drazyc temat? wsadz do mikrofalowki swoj pregnyl z apteki kupipoony nawet i powiedz czy dziala
Jak Ty nie widzisz różnicy czy coś jest z apteki czy nie to chyba nie mamy o czym rozmawiać.
Tu nie chodzi o to czy jest przegrzane czy nie. Chodzi o to co jest tak naprawdę w środku.
Osobiście sam nie używam teraz pregnylu, a i zdarzyło mi się swego czasu używać ovigil - więc nie jestem jakimś pimpem pregnylu.
...
Napisał(a)
ktos tu pisal o pregnylu z czarnego rynku a nie z apteki wiec jaka to apteka
?

Polecane artykuły