Lepiej byc mądrym, zdrowym, pięknym i bogatym niż głupim, chorym, biednym i brzydkim.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
jakaś awaria serwera się trafiła, już jest ok
Lepiej byc mądrym, zdrowym, pięknym i bogatym niż głupim, chorym, biednym i brzydkim.
...
Napisał(a)
jest już druga partia zdjęć z turnieju (poprzednia: B & W, teraz kolor)
podrawiam
Piotr
podrawiam
Piotr
...
Napisał(a)
HA!
Trzecie miejsce w junior początkujących waga -99 zajął zawodnik z klubu który oficjalnie jest klubem Taekwon do
Z mojego klubu nawiasem mówiąc
Bimber pozdrowienia i gratulację jak tu wpadasz
Zmieniony przez - emceha w dniu 2006-11-02 12:51:13
Trzecie miejsce w junior początkujących waga -99 zajął zawodnik z klubu który oficjalnie jest klubem Taekwon do

Z mojego klubu nawiasem mówiąc

Bimber pozdrowienia i gratulację jak tu wpadasz

Zmieniony przez - emceha w dniu 2006-11-02 12:51:13
...
Napisał(a)
niech zgadnę, prowadzi ten klub rosjanin, sambista z 4 dan tkd itf?
i chyba senior początkujący, bo juniora jakos nie mogę znaleźć, choć to mi może grypa oczy mami...
Zmieniony przez - Jodan w dniu 2006-11-02 13:54:47

i chyba senior początkujący, bo juniora jakos nie mogę znaleźć, choć to mi może grypa oczy mami...

Zmieniony przez - Jodan w dniu 2006-11-02 13:54:47
...
Napisał(a)
emceha Bimber raczej nie jest juniorem tylko seniorem.
A RKT nie znaczy juz Radomski klub taekwondo tylko radom koks team :D
A Trener ma 3 dana w itf sambo cwiczy od 7 roku zycia.A jak wiadomo w rosji sambo łaczy sie z judo i zapasami .
Koksy pokaza na co ich stac dopiero zaczynamy walczyc poza TKD a juz sukcesy male sa
Zmieniony przez - pts00 w dniu 2006-11-02 14:20:32
A RKT nie znaczy juz Radomski klub taekwondo tylko radom koks team :D
A Trener ma 3 dana w itf sambo cwiczy od 7 roku zycia.A jak wiadomo w rosji sambo łaczy sie z judo i zapasami .
Koksy pokaza na co ich stac dopiero zaczynamy walczyc poza TKD a juz sukcesy male sa
Zmieniony przez - pts00 w dniu 2006-11-02 14:20:32
Honor mam w duszy a siłe w dłoni
...
Napisał(a)
BratPit, oststnio tworzysz swoje forum, prawda? nie prościej byłoby wzorem SdW zamiast tego dać po prostu odnosnik tutaj?
w takim wypadku dostałbyś chyba uprawnienia moderatorskie itp, ale to już byłaby kwestia do uzgodnienia z administracją sfd.
w takim wypadku dostałbyś chyba uprawnienia moderatorskie itp, ale to już byłaby kwestia do uzgodnienia z administracją sfd.
...
Napisał(a)
pts00, Jodan- mała pomyłka z tym juniorem
Bimber ma chyba 22 lata conajmniej więc nie pasuje. Za bardzo się pospieszyłem
Jodan, widzę, ze kojarzysz jeszcze to co pisałem o naszym Trenerze. Nie ma to jak dobra reklama.

Jodan, widzę, ze kojarzysz jeszcze to co pisałem o naszym Trenerze. Nie ma to jak dobra reklama.

...
Napisał(a)
nie, tego nie kojarzę. po prostu mamy wspólnych znajomych, właśnie z radomia. ale nie pytaj kto, bo i tak nie powiem 

Poprzedni temat
sztanga czy pompki?
Następny temat
Trening w ten sam dzeń co Trening w Klubie ?? Dylemat
Polecane artykuły