Ktoś używał produktu Gaba od Ostrovit .?? Tam są takie małe brązowe grudki ciężko stwierdzić co to za substancja , rozpuszcza się jak reszta białego proszku ale nie wiem co to za substancja .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
witaj.
powinna byc jendolita barwa biala, bez takich dodatkow jak pokazales na foto. Najlepiej skontaktować sie z producentem i opisac problem. Byc moze partia jest wadliwa, suplement zlapal wilgoci i sie bryli w taki sposob. Niestety nie wyglada to dobrze i warto by bylo im zglosic by byli świadomi, ze cos jest nie tak z produktem. Podaj im numer partii. Wszystkie suplementy GABA jakie mialem nie mialy tego typu problemow. GABA dosc latwo lapie wode, wilgosc wiec taki pewnie efekt pojaiwl sie w Twoim produkcie
powinna byc jendolita barwa biala, bez takich dodatkow jak pokazales na foto. Najlepiej skontaktować sie z producentem i opisac problem. Byc moze partia jest wadliwa, suplement zlapal wilgoci i sie bryli w taki sposob. Niestety nie wyglada to dobrze i warto by bylo im zglosic by byli świadomi, ze cos jest nie tak z produktem. Podaj im numer partii. Wszystkie suplementy GABA jakie mialem nie mialy tego typu problemow. GABA dosc latwo lapie wode, wilgosc wiec taki pewnie efekt pojaiwl sie w Twoim produkcie
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
miałem coś takiego kiedys w bcaa pewnej firmy, wziąłem na sitko i przesiałem
Zgłoś to będzie najlepiej, powinno być jakcały proch, jak wilgoci podłapało to powinno się zbrylić i tyle

Zgłoś to będzie najlepiej, powinno być jakcały proch, jak wilgoci podłapało to powinno się zbrylić i tyle
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Do tej pory miałem tylko GABA z allnutrution i zawsze to był jednolitej barwy biały proszek, coś jak kreatyna tylko mniej sproszkowane, a bardziej w kryształkach. To co pokazałeś na zdjęciu nie wygląda jak składnik produktu, który miał się tam znaleźć, bardziej jak zanieczyszczenie podczas procesu produkcji / rozsypywania / pakowania. Tak jak już zostało Ci zasugerowane najlepiej gdybyś skontaktował dziś z producentem, jeżeli potwierdzi, że nie powinno tego tam być to udaj się do sklepu w którym to zakupiłeś i poprzez sklep zareklamuj.
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Ja mam już bardzo długo puszkę Gaby z ostrovitu bo to wydajene jeść i nic takiego nie miałem ani na początku ani teraz. Gdzie tak jak piszę puszka jest już naprawdę bardzo długo a zazwyczaj jak się coś dzieję to z czasem. Tak jak ktoś napisał napisz do producenta może się coś wytrąciło bonzle było przechowywane
...
Napisał(a)
Obawiam się, że nikt z nas nie będzie w stanie stwierdzić co to jest za substancja, z czego wynika jej obecność w produkcie, który posiadasz, oraz jaki może mieć to wpływ na Twój organizm. Nie pozostaje nic innego, jak zgłosić to producentowi, firmie Ostrovit, wysłać produkt i zdjęcia, które zrobiłeś. Na podstawie tego przyjmą oni reklamację produktu, lub też ewentualnie na podstawie zdjęć dostaniesz odpowiedź, czy może jednak jest to normalna sytuacja i reakcja produktu na tlen, światło i inne czynniki zewnętrzne.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Odżywka białkowa - jaką wybrać?
Następny temat