2) wiek 25
3) waga/wzrost 180cm/75kg (od niedawna dopiero przebiłem 70kg bo zawsze mega chudy.
4) staż treningowy: siłownia od 2015r. Z przerwami ale dużo też biegałem. Sporty walki od 2 lat głównie w garażu samemu, czasami zajde na sekcje na urlopie w pl
5) cel cyklu regeneracja, zwiększenie odrobine gh? , apetyt
6) stosowane już wcześniej suplementy podstawy kreta itp garść witamin
7) stosowane wcześniej spalacze kawka cynamon
8) suplement stosowane przez ostatnie dużo ashwagandy fenugreek teraz booster "teścia" od allnutrition
9) ilość dni wolnych od kreatyny codziennie 5g
10) informacje na temat diety (rozklad b/ww/tł na kg masy ciala, zapotrzebowanie kcal i bilans w diecie)
Kiedyś liczyłem kcal co do 1 i katowałem kurczak ryż. Mam doświadczenie z dietą jak i sportem około 8 lat. Teraz nie licze kcal ale wiem jak jeść i słuchać organizmu. Mam 95% czystą dietę i bardzo zróżnicowaną. Nastawioną bardziej na zdrowie/długowieczność aniżeli "mase"
11)przewidziane finanse na cykl 8
12) uwagi i sugestie
Priorytet u mnie to sporty walki. Przyda się więc lepsza forma ogólnie fizycznie. Od większej masy po siłę ale i kondycję. Interesującym jest to że mk677 może zwiększyć nasz GH co by było spoko bo jestem patykiem z natury i jak bym nie ćwiczył miałbym rękę jak nadgarstek i wydęty brzuch (skinny fat-najgorsze ścierwo) apetyt też się przyda bo jem 3k kcal ale wiecej bym zjadl. Gorzej z czasem bo robie 11h dziennie na rzeźni. Więc regeneracja też potrzebna. Myślę, że mam już na tyle lat żeby pytać o sarmy. Ew jeszcze rad140? Ale zostańmy póki co przy mk677

Zmieniony przez - pajaczak11 w dniu 2023-11-19 21:46:53